Vreme čitanja: oko 1 min.

Sablasne fotografije tribina u Humskoj: Partizan ovako nešto nije doživeo možda i nikada u istoriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne pamtimo da je Humska bila praznija na zvaničnom meču

  • 49
FK Partiza, Stadion, Humska Foto: Telegraf

Fudbaleri Partizana igraju meč 23. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je odložen za ponedeljak zbog snega.

Meč je prvobitno trebalo da se odigra u nedelju, ali je uprava odlučila da ga odloži za dan kasnije zbog snega koji je padao u Beogradu.

Odluka uprave nije se svidela navijačima, koji počinju da gube strpljenje zbog loših rezultata.

Grobari su pred meč protiv Šerifa održali veliki prostest protiv uprave uz parolu "Uprava napolje", a istu su skandirali i tokom meča posle debakla od Moldavaca.

Najavili su najvatreniji navijači da se neće pojaviti na utakmici protiv Radničkog, jer smatraju da je odluka o pomeranju doneta da se ne bi čuo glas protiv čelnika kluba i da bi što manje navijača bilo na tribinama.

To se i dogodilo, Grobara nema na južnoj tribini, a i na ostalim tribinama se navijači mogu prebrojati golim okom i pitanje je da li bi se došlo do trocifrene brojke.

Brojka koja je sama po sebi bruka za klub Partizanovog renomea i istorije. Bojkot najvatrenijih navijača je sigurno uticao, kao i to što se igra u vreme kada je najveći broj ljudi na poslu, a na to dodajte i hladno vreme i dobijamo ovako mizernu brojku.

Pogledajte i sami kako izgledaju sablasne scene tribina u Humskoj, koja možda nikada u istoriji nije bila ovako prazna na zvaničnoj utakmici na kojoj ne postoji kazna za navijače da ne dolaze na stadion.

Video: Štoper Radničkog promašio loptu, pa je pas Kolorada spojio Meniga sa golom: Partizan vodi 1:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOCA

    27. februar 2023 | 15:03

    Navijač sam Zvezde, potpuno podržavam navijače Partizana, treba da istraju i ne dolaze na stadion dok ova uprava ne ode. Odloženo sa nedelje na ponedeljak zbog par pahulja snega. Koga lažu i foliraju, cilj je bio što manje navijača, nije im bitan Partizan već njihovi džepovi. I zvezdaši, razumite, ovo i nama može da se desi. Ne treba sada da se naslađujemo njihovom mukom. Ako propadne Partizan, sa kim ćemo onda "ratovati". Volim Zvezdu, poštujem navijače Partizana. Izdržite Grobari 👍

  • Žerac

    27. februar 2023 | 14:38

    Više redara nego navijača.

  • Mane

    27. februar 2023 | 14:38

    To im je maksimum.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA