≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijač Partizana prozivao Uroševića, on mu odgovorio kod ograde, a onda je ovaj počeo da plače kao kiša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško je jednom starijem navijaču Partizana pao novi neuspeh voljenog kluba

  • 32

Nova bruka Partizana, ovoga puta u sablasno praznoj Humskoj protiv Radničkog iz Kragujevca, razbesnela je ovo malo navijača koji su došli da gledaju svoj voljeni tim koji nastavlja da ponire i da im zadaje bolne udarce.

Po završetku meča viđena je i zategnuta situacija između jednog starijeg navijača Partizana i kapitena Slobodana Uroševića.

Navijač koji je bio na istočnoj tribini je nešto dobacivao igračima i verovatno ih kritikovao, a na povike se osvrnuo samo Urošević.

On je prišao ogradi, a sišao je bliže i sam navijač. On je najpre prozivao Uroševića, a zatim je počeo i da plače i pokazivao mu je na suze koje su izazvane novom bledom partijom i svime što se dešava oko kluba iz Humske ovih dana.

Uroševiću nije prijalo ono što je čuo od navijača, pa je pitao "Meni, a?".

Navijač je nastavio da jeca, nešto je govorio ali prilično tiho, očigledno mu je prekipelo posle svega, dok su pojedini navijači okolo pokušali da primire situaciju povicima "polako, polako", "Ajde zgazite ih u petak", i zatim zapevali pesmu protiv Zvezde kao najavu za večiti derbi, koji je na programu u petak od 19.00 na Marakani.

Urošević je zatim otišao u tunel, ali nema sumnje da ga i u svlačionici čeka izuzetno mučna scena, jer je Gordan Petrić najavio da neće voditi derbi, nakon što je čuo reči golmana Aleksandra Popovića, istakavši da je očigledno izgubio svlačionicu i da je bolje da se proba sa šok terapijom.

Video: Petrić najverovatnije neće voditi večiti derbi: Sve je džabe, ako sam izgubio svlačionicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA