≫ 

Procurio audio snimak Zdravka Mamića: "Učlanjujte sve u Dinamo, ne treba da plate, ja obezbeđujem novac"

 ≫ 

Dugogodišnja "alfa i omega" Modrih, a sada begunac od zakona u Hrvatskoj, nastavlja borbu za klub sa Maksimira

Komentari

  • Fredy

    9. mart 2023 | 23:46

    Nije Mamic begunac vec vece lopine koje su milione opljackali, zele na Mamicu kola da slome. Njima bi pasalo da Mamicu menadzeru daju platu radnicku a da oni kupe veliky lovu koju on donese Dinamu prodajom igraca. Mamic nije prvi, tu su muz i zena Pevec kojim su oteki firmu lopivlukom, par je opet krenuo u posao iz garaze kao prvi put. Mafia vlada na divljem zapadu.

  • DZG Rudeš

    28. februar 2023 | 15:04

    To je ono kad faraon ne shvati da je njegova era prošla..."Tutankamone, sine...Pa evo, majka Nefretita ti želi najbolje, nemoj glavom kroz stećak (satraću te, majke mi, slika od none mi visi...)..."Kevo draga, volim te ko da si mi majka...Ali mene tera biznis, tera me ambicija, zlato, srebro, evri...Ti ne možeš to da pojmiš...."..."Sunce ti j..."..."Nemoj samo Boga da mi spominješ."..."...kalajsano..."...

    • 9. mart 2023 | 23:52

      Fredy

      @DZG Rudeš

      Gde bi vam Dinamo bio da nije takav menadzer, trebao vam je radit za 5000 kuna, sto nevicete na vece lopine koje rasprodase bogastvo Hrvatske, u miliardama, Mamic je sitna riba za njih. Di su onoliki giganti od firmi pa Name robne kuce, jeste se digli da pomognete fam Pevec da im neitmu firmu, tu cutite kao babe, ko u u bivsoj Yugi proda igraca kao sto to Mamic uradi, ima covek svoju tarifu kao drugi menadzeri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA