≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovog detalja je Jurić kaznio Radonjića vraćanjem na klupu posle samo 15 minuta u igri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski trener je bio vrlo nezadovoljan reakcijom odnosno nedostatkom iste našeg igrača kod građenja akcije Juventusa pre trećeg gola

  • 4
Fudbal Torino Juventus Nemanja Radonjić 2 Foto-montaža: Profimedia/ipa-agency.net/IPA/Nderim Kaceli, Twitter/Max Statman

Fudbaleri Juventusa porazuli su Torino u gradskom derbiju 4:2 a jedan od odlučujućih momenata utakmice desio se u 70. minutu kada je "Stara dama" došla do trećeg pogotka, za 3:2, i tada već usmerila meč u jednom pravcu. Rabio je malo kasnije samo pečatirao trijumf.

Upravo je taj treći gol u režiji Bremera skupo koštao i našeg reprezentativca Nemanju Radonjića koga je trener Ivan Jurić zbog nonšalancije u akciji koja je prethodila pogotku, brzo izveo iz igre.

Ne bi to bio neočekivan potez da je Nemanja krenuo od starta u derbiju, međutim on je samo 15 minuta pre trećeg gola Juventusa kročio na teren i otud njegovo veliko nezadovoljstvo potezom Jurića.

nemanja radonjić Foto: twitter/Footballouge

Hrvat je naime izveo Radonjića iz igre jer ovaj nije bio koncentrisan, prenose italijanski mediji. Jurić je bio vrlo ljut zbog toga što Nemanja nije markirao Kijezu kod centaršuta koji je uhvatio Bremer i savladao Milinković-Savića.

U toj akciji, Kijeza je dobio loptu iz kornera, bio je potpuno usamljen, a Radonjić najbliži da mu zasmeta, međutim Srbin je krenuo, pa stao i Kijeza je imao svo vreme ovog sveta da se namesti i uputi upotrebljiv centaršut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trener

    1. mart 2023 | 00:02

    Valjda ce Radonjic da izvuce neku pouku.....🙄

  • JackCH

    1. mart 2023 | 00:54

    Gde da krene kada su već dvojica saigrača bila ispred Kijeze? Pre da je zbog onog njegovog driblinga u šesnestercu, kada je mogao da odlozi loptu bolje postavljenom saigraču. Nego se odlučio na dribling i izgubio loptu.

  • Boske100

    1. mart 2023 | 06:47

    4-2?! A ovi naši ni autogol da daju, šta je ovo. Al' dobro je, Vanja kao u reprezentaciji, 3-4 komada prima sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA