≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Nemanja Radonjić jakim rečima, nakon što ga je trener brutalno ponizio: "Bog sve vidi..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije svejedno srpskom reprezentativcu nakon što je u derbiju Torina proveo na terenu 15 minuta

  • 12
Nemanja Radonjić Printskrin: Arena Sport

Nemanja Radonjić je doživeo teško poniženje u derbiju Torina, kada ga je hrvatski trener Ivan Jurić, koji sa klupe predvodi Torino, izmenio iz igre svega 14 minuta nakon što ga je uveo na teren.

Radonjić je ušao u igru u 60. minutu, a izveden je iz igre u 75. minutu.

Kada je video da je Jurić odličio da ga zameni, "pao mu je mrak na oči", hteo je i da se razjasni sa trenerom, koji je takođe bio besan.

Posle meča, Radonjić se oglasio porukom na Instagramu, a jasno je bilo da je ona izazvana ovim što mu je trener uradio na derbiju protiv Juventusa.

- Veruj u sebe, čak i onda kada niko drugi ne veruje. Bog sve vidi - napisao je Radonjić na Instagramu.

Ostaje da se vidi kakva će biti sudbina Nemanje Radonjića posle ovoga što se desilo u derbiju Torina. Ova poruka sigurno neće doprineti spuštanju tenzija između njega i trenera.

Nemanja Radonjić Printskrin: Instagram.com/radonjic7

Juventus je inače slavio sa 4:2 na ovom meču, a golove za Staru torinsku damu postigli su Kvadrado, Danilo, Bremer i Rabio, dok se asistencijom za drugi gol istakao i Filip Kostić.

Za Torino su golove dali Karamo i Sanabrija, a svih 90 minuta je odigrao Ivan Ilić, koji se istakao asistencijom za drugi gol "Bikova". Dušan Vlahović je za Juventus igrao 86 minuta, ali se nije upisao u listu strelaca.

Juventus posle ove pobede ima 35 bodova i nalazi se na 7. mestu. Da nije bilo administrativne kazne i oduzimanja 15 bodova zbog finansijskih malverzacija, Juve bi sada bio na drugom mestu. Torino je trenutno deveti i ima 31 bod.

Video: Lepše polovine naših Orlova: Upoznajte vrelu devojku Nemanje Radonjića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiba

    1. mart 2023 | 03:14

    Šta Bog ima s fudbalom i time što si ti za 15 minuta svaku loptu izgubio, 2 puta dozvolio da Juventus izvede brze kontranapade posle tvojih gresaka, nisi ispratio svog igraca kod centarsuta za 3 gol Juventusa. Bog nema nista s tim sto si ti u ocajnoj formi, trenutno ne zasluzujes da igras i nema sta da se ljutis. Idi negde gde ces igrati, u neku laksu ligu gde tvoji driblinzi mogu da prodju, u Italiji si nazalost procitan...

  • Laki

    1. mart 2023 | 07:36

    Kakav igrac takva i minutaza🤣🤣🤣

  • da ali

    1. mart 2023 | 07:40

    ti nevidis da numes da igras fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA