≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijani pišu: U Torinu su frustrirani, nisu znali da moraju da plate dva miliona za Radonjića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispunjeni su određeni uslovi prema Olimpiku iz Marselja

  • 4
Nemanja Radonjić Printskrin: Youtube/Arena Sport

Nemanja Radonjićnema budućnost u Torinu, i to je ono što je trener Bikova Ivan Jurić poručio medijima nakon poraza njegovog tima od Juventusa u gradskom derbiju (4:2)!

Derbiju u kom je srpskog reprezentativca izveo iz igre samo 15 minuta nakon što ga je ubacio u istu, a razlog je taj što ga krivi za grešku kod trećeg gola Juvea.

Ono o čemu mediji na čizmi takođe pišu jeste revolt čelnika Torina kada su shvatili da će morati da daju dva miliona za Radonjića Olimpiku iz Marselja.

Tačnije, "Football-Italia" piše da su u Torinu frustrirani zbog toga i da nisu znali da su aktivirani određeni uslovi ko je je Olimpik postavio kada su ga u julu 2022. poslali na pozajmicu. Ovako, Francuzi će dobiti dva miliona za Radonjića, a Torino igrača kog ne želi.

- Kako je obaveza kupovine aktivirana, Radonjić se neće vraćati u Marselj, pa Torino na leto treba da pronađe novog kupca - piše "football-italia."

Radonjić je za Torino u Seriji A i Kupu odigrao 23 meča i zabeležio je četiri gola i dve asistencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    1. mart 2023 | 08:49

    Ma fudbaler-folirant!!!

  • Bd

    1. mart 2023 | 08:48

    Radonja dolazi u Zvezdu mani se glupog krosana

  • mladen milunuc paris

    1. mart 2023 | 16:46

    Kao nisu znali pa sta je to klub amaterski neki skupe se na ulici pa igraju. Nisu znali za 2 miliona. Dajte molim vas ajde psg da nije znao oni se razbacuju milionima ali ovi klosari sa tim trenerom treceg ranga da neznaju za 2 miliona. Koliko god da radonjic nema veze sa fudbalom kao i svi nasi fudbaleri nije mi jasno ta splacina od trenera sta glumi kapela kad je izbacio kamenorezija. Jos vathr trener, jos veca metla je ispao zbog toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA