Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević o nedostatku lepote u derbiju: "Igračima se kaže da nešto moraju, a mora samo da se rodi i umre"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smatra stručnjak crveno-belih da se napravi da je to meč na život ili smrt

  • 1
Miloš Milojević Foto: crvenazvezdafk

Znali su večiti derbiji u poslednjih nekoliko godina da "progutaju" kvalitet Crvene zvezde i Partizana i upropaste partiju koju je javnost pre početka istih očekivala!

Upravo ova tema je bila jedno od pitanja koje je Miloš Milojević, trener Zvezde, dobio pred 169. prvenstveni duel sa crno-belima, dok je on, s druge strane, pokušao da objasni zbog čega ta lepota koja se očekuje često iščezne

- Osećam se kao da sam u Zvezdi od 2019. godine, bez obzira na to što sam u međuvremenu bio u inostranstvu. Pritisak je uvek veći na šefu, nego na pomoćnicima, ali svestan sam da se napravi atmosfera kao da je utakmica "na život ili smrt", i bodovna razlika nema veze s tim. Derbi je utakmica prestiža, za narod, i mnogo puta izostane predstava, jer se igračima stavi opterećenje da nešto moraju - rekao je Milojević i dodao:

- Ja mislim da mora samo da se rodi i umre, a sve ostalo bi bilo dobro. Imamo kvalitet, treba da budemo spremni na rovovsku borbu, jer to nosi derbi, ali moramo da igramo fudbal. Nisam neko ko se krije iza odgovornosti, igrali smo ofanzivno i u Evropi, neko kaže da nas je to koštalo, ali ne može da radite na jedan način, a igrate na drugi. Hoćemo da igramo naš fudbal, znamo kvalitete, moramo da budemo obazrivi, ali sam za to da se igra dobar fudbal i navijačima ponudi zadovoljstvo, a oni su najsrećniji kada je tu rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    2. mart 2023 | 17:41

    Uh, ovaj vam je nešto dubok...Koje si ti pečurke jeo, čovječe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA