Vreme čitanja: oko 1 min.

Boba Živojinović dobio nagradu za životno delo, pa ga pogodile emocije: "Rođen sam na terenima Zvezde"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni teniser zahvalio klubu na velikom priznanju

  • 7
Slobodan Boba Živojinović Foto: Youtube/FK Crvena zvezda

Legendarni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović, dobio je na proslavi 78. rođendana Crvene zvezde nagradu za životno delo.

Čuveni Boba je zatim održao i govor, istakavši da su mu proradile emocije i da je rođen i odrastao na terenima Crvene zvezde, kao i da je u njoj naučio sve o emocijama i ljubavi prema klubu i sportu.

- Dragi zvezdaši, imam želju da kažem nekoliko reči, neću biti dug u ovom izlaganju, ali moje emocije moraju nešto da kažu, rođen sam pre 60 godina na terenima Crvene zvezde, tamo sam odrastao, počeo da se bavim tenisom i mogu slobodno da kažem da sam napravio velike rezultate igrajući i braneći boje Zvezde i u profesionalnom tenisu.

- Znate da tenis tih godina nije bio mnogo popularno i kada sam govorio da igram tenis, svi su mislili da sam igrao stoni tenis, morao sam da im objašnjavam da igram veliki tenis. Zvezda mi je dala tu bazu emocije, ljubavi prema klubu i sportu i to me je nosilo i nosi sve vreme, jer stvarno jedna je Zvezda. Hvala na ovom velikom priznanju, ovo mi mnogo znači, želim vam puno sreće i uspeha dalje - rekao je Boba Živojinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA