Vreme čitanja: oko 1 min.

"Napravili smo sjajan posao za 65 miliona manje": Predsednik Fiorentine o prodaji Vlahovića i dovođenju Jovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je istakao da je već ponosan na učinjeno

  • 0
Luka Jović Foto: AP/Tanjug

Prethdone zime je čitavu Italiju, ali i Evropu uzdrmao transfer Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus za 80 miliona evra. Viola je izgubila svog najboljeg strelca, ali njihov predsednik, Roko Komiso, ističe da je klub napravio odličan posao dovođenjem Luke Jovića i Artura Kabrala za 65 miliona evra manje.

Luka Jović je postao heroj Fiorentine u meču sa Milanom, gde je postigao gol za pobedu u 85. minutu meča i to nakon što je ušao sa klupe nekoliko trenutaka pre gola. On je praktično uradio sve što je trebalo i došao je do svog četvrtog gola u ligi.

Jović, ruku na srce, ima slabiji učinak u Seriji A, ali je dosta bolji u Ligi konferencija gde je na sedam mečeva postigao šest golova, a jedan je postigao i u Kupu, što dovodi do kote od 11 postignutih u sezoni.

Osim njega, drugi napadač kluba, Artur Kabral, ima jedan manje, on je postigao 10 golova u sezoni, a Komiso kaže da su njih dvojica ukupno plaćeni 15 miliona evra i da su već ispunili svoja očekvianja.

- Rekao sam da će njih dvojica postići najmanje 20 golova u sezoni, sada su postigli 21. Ako neko pogleda samo ove brojeve, razumeće da utrošak od 15 miliona evra na njih dvojice jeste odlična kupovina - rekao je Komiso, koji je i ranije istakao da je Fiorentina uradila bolji dobar posao jer je Vlahovića zamenila upravo ovim dvojicom.

Video: Rikardo vraća Partizanu vođstvo u Subotici: Besprekorni predosećaj i golgeterski instinkt na delu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA