Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest iz Italije koja bi mogla da obraduje Zvezdu: Da li je došlo vreme da Arnautović stigne na Marakanu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su izgledi da će iskusni napadač na leto biti slobodan igrač

  • 16
Marko Arnautović Foto: Tanjug/AP

Nema sumnje da Bolonji ide dobro po dolasku Tijaga Mote na klupu, te je potvrda tih rezultata stigla i u vidu nagrade za trenera meseca Serije A kada je u pitanju Argentinac!

Međutim, određeni problemi su se nadvili nad klubom i tiču se statusa najboljeg strelca Marka Arnautovića. Iako se oporavio od povrede, Austrijanac je ostao na klupi na nedavnom meču sa Torinom (poraz od 1:0).

Džošua Cirkse je prvi izbor Mote, što je i sam potvrdio, te je zbog toga Arnautović navodno nezadovoljan. Toliko, tvrdi "Korijere Bolonja", da će na leto najverovatnije zatražiti raskid saradnje i izlazak iz ugovora koji važi do 2025. godine.

Tu eventualnu odluku iskusnog napadača, koji je sa osam golova i dalje prvi strelac ekipe, mogla bi da iskoristi Crvena zvezda koja je Arnautovića htela da dovede pre nego što je ovaj otišao u Bolonju.

Dok je igrao u Kini, Arnautović je u maju 2021. govorio da dolazak u Zvezdu nije realan i d aće najpre otići u neku jaku evropsku ligu ukoliko se bude vraćao. Tada je izjavio i da bi, ukoliko za tri-četiri godine ipak dođe u Zvezdu "bilo top da na Marakani postigne gol Partizanu."

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je tog leta razgovarao sa Arnautovićevim bratom oko mogućeg dolaska napadača na Marakanu, dok je u zimu 2021. Aleksandar Dragović dao jednu zanimljivu izjavu vezanu za saigrača iz reprezentacije.

- Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš, iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović tada za TV Arena Sport.

Video: Pešić ponovo strelac za Zvezdu, ovo je bio mat u tri poteza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    8. mart 2023 | 20:15

    thiago motta nije argentinac. rodjen u brazilu a ima i italijansko drzavljanstvo

  • zvezdin strucnjak

    8. mart 2023 | 20:28

    ima da dovede boljeg igraca ! ! ! poput zander, van la para, ebisilio, tomane, risairo, dioni, bakajoko, picini, falcineli, falko, motika, azarovi, prucev, kulibali, spiridinovic, odada, salami, jirka, mustafa, i naravno golgeter koji daje gol svako sest meseci silja pesic, ...

  • Miki

    8. mart 2023 | 20:39

    A meni i dalje nije jasno što su oterali Ohia.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA