Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čovek može da se zaljubi, da ima 5 žena...": Ovaj razgovor je Delijama poslužio za rođendansku koreografiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

U centru pažnje bili su Dule Savić i Vladimir Petrović

  • 2

Svečano je bilo na Marakani u nedelju popdone, kada je Crvena zvezda istovremeno pobeidla Novi Pazar rezultatom 5:1 i prosalvila 78. rođendan kluba!

Tom prilikom na severnoj tribini viđena je sjajna koreografija Zvezdinih navijača, kao i šetalica na kojoj su se našle legende kluba - Dušan "Dule" Savić i Vladimir "Pižon" Petrović.

Ispod šetalice stajala je jasna poruka "Kada se zaljubiš u zvezdu jednom, to je za ceo život", a mnogi su se pitali gde su Delije pronašle inspiraciju za ovu koreografiju.

Ona je potekla iz filma "Marakana, rođaci", u kom su Pižon i Dule Savić vodili jedan zanimljiv razgovor na zapadnoj tribini koji se tiče te ljubavi prema Zvezdi. A on je tekao ovako:

- Šalim se, ali na jedan ozbiljan način. Čovek može da se zaljubi, da ima pet žena, 10-15 ljubavi, da promeni žene... Ali kad se zaljubiš u Zvezdu jednom, to je za ceo život - rekao je Savić, dok je Pižon kratko prokomentarisao: - Tačno. Dobro si ovo rekao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA