≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši igrač Partizana: "Otac mi radi za CIA! U Humskoj sam igrao, a onda jednog lepog dana - ćao!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prisetio se Banjak zašto je otišao iz Humske

  • 1
Maki Banjak Foto: MN Press

Maki Frenk Banjak, nekadašni defanzivac Partizana, od januara ove godine igra na pozajmici u ruskom timu Pari NN (Nižnji Novgorod), a u razgovoru za tamošnje medije otkrio je jedan zanimljiv podatak iz privatnog života!

Na pitanje novinara čime mu se roditelji bave, Kamerunac je otkrio da mu je otac zaposlen u CIA i da je i sam imao ideju da se bavi politikom.

- Mama ne ide na posao, a otac radi u CIA kao službenik za tehničke operacije lokalnih specijalnih službi. I ja sam kao dete mislio da se bavim politikom, ali sam se za fudbal zainteresovao gledajući starijeg brata - počeo je Banjak intervju za "Sport 24.ru."

Maki Banjak Foto: MN Press

Defanzivac je crno-beli dres nosio od leta 2020. do leta 2021. godine. U klub ga je doveo Savo Milošević, da bi kod Aleksandra Stanojevića izgubio status prvotimca. Sećamo se čak i toga da je odbio da uđe u večitom derbiju koji su crno-beli izgubili sa 1:0.

- U Partizanu sam igrao svako kolo, a onda se promenio trener. I jednog lepog dana - ćao! Imao sam ugovor na tri godine, bio sam odlučan da to odradim, ali ne kao rezerva. Otišao sam u Srbiju da igram, da bih na kraju sam trenirao. Situacija se promenila i onda sam i ja morao nešto da menjam.

Banjak je u dresu Partizana odigrao 16 utakmica i nije postigao nijedan gol, a ostaće upamćeno i da je tokom te svoje epizode u Humskoj bio u vezi sa španskom lepoticom Marijom Dijaz. Doduše, više nisu zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    13. mart 2023 | 16:04

    Mora sine sa se radi u nekoj sluzbi da bi se kod igralo, jedan je cika Franja Tudjman bez Toleta!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA