≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan ni sa penala ne može do gola: Kraj Nathove velike serije, promašio prvi jedanaesterac posle 26 u nizu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemaju sreće fudbaleri Partizana

  • 8
Bibras Natho Foto: MNPress

Fudbaleri Partizana od 16.00 igraju protiv Radnika iz Surdulice, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su ponovo pržili vrlo loše poluvreme na domaćem terenu, te je nakon prvih 45 minuta stajalo 0:2, u korist Surduličana.

Ipak, imali su crno-beli priliku da smanje prednost gostiju, ali im ni to nije pošlo za rukom. Posle starta jednog defanzivca gostiju nad Rikardom na ivici kaznenog prostora, glavni arbitar je prvo pokazao slobodan udarac, ali je posle konsultacije sa VAR sobom preinačio odluku na jedanaesterac, iako se iz priloženog snimka može videti da su centimetri odlučivali.

Kraj lopte je stao Bibras Natho, koji važi za najboljeg "penaldžiju" među crno-belima, međutim, Ranđelović je pročitao šut Izraelca i odbranio mu udarac.

Ono što je posebno interesantno je da je ovaj promašaj Nathov prvi u crno-belom dresu sa bele tačke. Do sada je izveo 26 penala, i svih 26 je uspešno realizovao, od toga četiri u Evropi, i 22 u domaćem šampionatu.

Bilo kako bilo, fudbalerima Partizana u poslednje vreme ništa ne polazi za nogom, a da li je arbitar u ovoj situaciji doneo ispravnu odluku prosudite sami.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. mart 2023 | 19:56

    Kao i u košarci na sve načine, bez blama im pomaže, pljačkaju...ali ni poklonili penal ne mogu da postignu. Da je sudjenje pošteno borili bi se za opstanak.

  • Vlado

    17. mart 2023 | 19:22

    Sramota za dosuđeni penal

  • Skorpion

    17. mart 2023 | 19:01

    Zar vi u Partizanu nemate sigurnijeg izvodjaca penala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA