≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potres u Italiji zbog Vlahovića: Optužuju ga da je igrao rukom pre gola Juvea, a sudiju što nije gledao VAR

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudiji Kifiju se stavlja na teret da nije pogledao VAR, ali pre svega niko iz VAR sobe nije ni reagovao

  • 2
Dušan Vlahović, FK Juventus Foto: Profimedia/Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial

Ekipa Juventusa, i posle drakonske kazne, uspeo je da se podigne i da se približi zoni evropskih takmičenja pobedom u derbiju protiv Intera (1:0) u 27. kolu, ali se po društvenim mreža širi snimak o neregularnosti gola zbog igranja rukom srpskog napadača Dušana Vlahovića.

Vlahović je, u nastajanju ove polukontre, hteo da dodatno primiri loptu, ali je na usporenu snimku jasno da nehotice igra rukom i prosleđuje je dalje do Adrijena Rabioa.

Pobunili su se neki igrači Intera u momentu, ali je akcija nastavljena, te je Filip Kostić samo nekoliko trenutaka kasnije tukao sa levog ruma šesnaesterca i pogodio suprotan ugao.

Sudiji Kifiju se stavlja na teret da nije pogledao VAR, ali pre svega niko iz VAR sobe nije ni reagovao kako bi upozorio glavnog arbitra da se radi o regularnosti.

Bilo kako bilo, Stara dama bi bez kazne bila druga na tabeli, ali sada sa sedme pozicije jure evropsku zonu i na sedam bodova su od Milana koji je prvi iznad crte za Ligu šampiona.

Video: Saša u Kataru od Vlahovića tražio da mu potpiše sličicu: Prodaje je u humanitarne svrhe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalabic

    20. mart 2023 | 08:09

    Koliko puta subte iste sudije pogresile na stetu Juventusa?pa Nikom nista,Ali ovaj Mali bedni inter ne moze da se sastavi nikako.

  • aaauu

    20. mart 2023 | 08:17

    potres

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA