Vreme čitanja: oko 1 min.

"To deca gledaju": Britanci napali Srbina, traže suspenziju do kraja sezone zbog guranja sudije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudijski ekspert Kit Heket traži i do 10 mečeva suspenzije za srpskog napadača

  • 15
Aleksandar Mitrović Foto: AP/Tanjug

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović zaradio je direktan crveni karton zbog povlačenja za ruku arbitra susreta sa Mančester junajtedom, a sada se za njega traži drakonska kazna.

Mitrogol je prvo postigao pogodak u 50. minutu, da bi izgubio živce 22 minuta kasnije i krenuo u veoma burnu raspravu sa sudijom Krisom Kavanoom.

Njegov tim je nešto kasnije poražen uz preokret, a u mnogome su uticala isključenja samog Mitrovića, te trenera Silve i Vilijana.

Kris Saton, bivši bek Seltika, tvrdi da kazna mora biti ogromna kao opomena ostalima.

- Imao je pomračenje. To nije izgovor. Ne možete da dignete ruku na zvaničnika meča. Bilo je dece koja su gledala ovaj meč. Ako ne bude oštro kažnjen, onda će da pomisle, ako Mitrović može, mogu i ja - naveo je Saton.

Sudijski ekspert Kit Heket traži i do 10 mečeva suspenzije za srpskog napadača.

- Nakon što je verbalno napao Krisa Kavanu, Aleksandar Mitrović je stavio ruke na sudiju što je ponašanje za koje nema izgovora. Radi sudija na svakom nivou igre FA mora da kazni Mitrovića sa najmanje 10 mečeva zabrane zbog njegovih postupaka na 'Old Trafordu'. Stavio je ruke na sudiju Krisa Kavanu, što je jednostavno nedopustivo - napisao je Heket.

Video: Milojević žestoko o pojedincima posle kiksa: Ima igrača koji su jači na priči, nego na delu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    20. mart 2023 | 09:27

    Да је испао глуп, испао је али су Британци то једва чекали да га зауставе, само да покажу да смо ми сељаци и дивљаци... нервирају се јер немају никога таквог кова сем Кејна а овај наш да је мало мирнији напредовао би а не да забоде пола каријере у Фуламу ко телетабис па мора негде и некад' да пукне а нажалост ... пукао на 1-0 и због њега изгубе у елиминационој утакмици... како каже хрватски коментатор :" то могу само Срби".

  • 🇷🇸

    20. mart 2023 | 10:00

    Boli te uvo Mitro ,naplati im dobro

  • Ivan

    20. mart 2023 | 12:14

    Da je Hari Kejn u pitanju da li bi isto tražili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA