Vreme čitanja: oko 1 min.

Dunđerski posle neprespavane noći odlučio da napusti Spartak: Subotičani ostali bez trenera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegov tim je juče poražen od niškog Radničkog na domaćem terenu

  • 0
Ljubiša Dunđerski Foto: MN Press

Spartak iz Subotice ponovo mora da traga za šefom stručnog štaba. Ljubiša Dunđerski odlučio je da se povuče sa tog mesta, pošto je posle poraza od Radničkog iz Niša podneo ostavku.

Kaže da je tu odluku doneo posle neprespavane noći, a zbog činjenice da smatra da ne može da pomogne subotičkom timu u nastavku takmičarske godine.

- Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv. Ostavku podnosim iz ljudskih i moralnih razloga, a pre svega jer osećam da više ne mogu da pomognem Spartaku u borbi za opstanak. Mislim da u pravo vreme podnosim ostavku, jer sledi pauza u prvenstvu, a samim tim će novi trener imati dovoljno vremena da se upozna sa igračima i promeni nešto u sistemu igre, a sve u cilju što bržeg opstanka Spartaka u Superligi. Zahvaljujem se upravi kluba i navijačima na dosadašnjoj podršci i razumevanju ovog mog čina. Napred, Spartak - izjavio je Dunđerski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by @FK Spartak Ždrepčeva krv 🔵⚪ (@fcspartaksubotica)

On je u klub stigao u septembru kao zamena za Slavka Perovića. To mu je bio drugi mandat u Subotici, gde je već radio kao sportski direktor. Pored toga, bio je na istoj poziciji u Vojvodini.

Video: Dunđerski hvali svoje igrače posle podviga u HumskoJ: Dolazimo na ono što bi trebalo da budemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA