≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbaleri doživeli neprijatnost na aerodromu: "Poslaćete nas u drugu ligu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teški dani za Sevilju...

  • 1
FK Sevilja Printskrin: reddit

Srpski fudbaleri Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj, zajedno sa svojim saigračima iz Sevilje, doživeli su u nedelju veče veliku neprijatnost po povratku sa gostovanja Hetafeu!

Njih je na aerodromu "San Pablo" dočekala nezadovoljna grupa navijača koja je vređala igrače i izvikivala "Poslaćete nas u Segundu", nezadovoljno situacijom na tabeli Primere.

Sevilja ove sezone očajno igra u domaćem šampionatu, za razliku od Lige Evrope gde su u četvtfinalu, i trenutno se nalaze na samo dva boda od zone ispadanja.

The Sevilla squad gets a less than warm welcome at the San Pablo airport after returning from the defeat to Getafe. Shouts of "You are going to send us to Segunda, you dogs" can be heardby u/Nordie27 in soccer

U ponedeljak su promenili trenera i Horhe Sampaoli je dobio otkaz, s tim što se sada sudi sa Seviljom u pokušaju da naplati 11 miliona evra odštete. S druge strane, zamenio ga je Hose Luis Mendilibar.

Kada su u pitanju Dmitrović i Gudelj, njih dvojica su se našla na spisku Dragana Stojkovića Piksija za kvalifikacione utakmice Srbije sa Litvanijom i Crnom Gorom. Vezista u ponedeljak još nije bio doputovao u Staru Pazovu, dok je iskusni golman obavestio Piksija da se povlači iz reprezentacije.

Video: Piksi: Pozvao nas i rekao da se povlači iz reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA