≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Engleski novinar izvređao Mitrovića i trenera Fulama: "Veoma su jadni i glupi, treba ih žaliti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jako ružne i uvredljive reči Olivera Holta

  • 3
Aleksandar Mitrović

Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović našao se na žestokom udaru britanske javnosti zbog ponašanja na meču četvrtfinala FA Kupa koji je njegov Fulam izgubio od Mančester junajteda (3:1).

Mitrović je pri rezultatu 1:0 za njegov tim (bio je strelac tog gola) neprimereno reagovao i odgurnuo sudiju nakon što je ovaj dosudio zaslužen penal za Junajted, a epilog svega je bio crveni karton za Srbina. Pored njega, karton iste boje dobio je trener Marko Silva zbog prigovora, kao i Vilijan koji je rukom zaustavio loptu na gol-liniji.

To dešavanje na Old Trafordu u nedleju veče bio je povod za tekst tamošnjeg novinara Olivera Holta koji je u svojoj kolumni u "Dejli Mejlu" izvređao i Mitrovića i Silvu.

- Možda bismo trebali biti zahvalni Silvi i Mitroviću za ponašanje usled poraza od Junajteda . Možda bismo im trebali zahvaliti na načinu ponašanja kojim su se pokazali kao veoma jadni i glupi. Možda bismo im trebali biti zahvalni zbog toga što su svoj klub koštali šanse prolaska u polufinale FA kupa - napisao je Holt i dodao:

- Silva i Mitrović razbili su mit o ljutnji. Ljutnja nije dobra. Obojica su s pravom dobili pohvale za svoj rad u dosadašnjoj sjajnoj sezoni Fulama. Sada su izgledali kao mali, iracionalni, idiotski ljudi. Treba ih žaliti, a ne diviti im se. Možda im dugujemo zbog toga što su svoju ružnu stranu pokazali na televiziji pred decom i odraslima. Možda treba da im zahvalimo što su nas podsetili da bes u profesionalnom fudbalu pojačava epidemiju fizičkog i psihičkog zlostavljanja sudija u ovoj zemlji, što je jedan od najvećih problema modernog fudbala.

Podsetimo, Mitrovića očekuje žestoka suspenzija zbog ovog poteza, a mnogi fudbalski radnici priželjkuju i 10 mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA