Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal drma Španiju: Real izbacio snimak i optužio sudije za krađu protiv Barselone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne mire se u Madridu sa porazom

  • 2
FK Real Madrid Foto: AP/Tanjug

Real iz Madrida napravio je kratak film kojim su optužili sudiju sa El Klasika, De Burgosa Bengoečeu, da je bio 12. igrač Barselone!

Katalonci su tokom vikenda pobedili Real rezultatom 2:1, golom u nadoknadi vremena, i tako su praktično stavili ruke na pehar namenjen prvaku Španije.

- Nas ništa ne iznenađuje u vezi sa sudijom koji svojim greškama uvek šteti Realu. Znali smo to. Kad sudi De Burgos Bengoečea, uvek igramo protiv dvanaestorice - stoji u prilogu Reala.

Madriđani su za Bengoečeu i glavnog VAR sudiju, kog su nazvali "verni štitonoša" optižili da su preuzeli kontrolu i tako udaljili Real od titule.

- Dvojica sudija imala su zadatak da izbace Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. De Burgos i Soto Grado nisu propustili da iskoriste

priliku da to urade. Kriterijum suđenja je zavisio od boje dresa igrača.

U Realu su najviše besni što im je u 81. minutu poništen gol za koji tvrde da je regularan. Tada je na semaforu stajalo 1:1, da bi Kesi u nadoknadi vremena pogodio za preokret.

- Svoju odluku opravdali su nekim crtama, povlačeći ih centimetar ovde ili onde, odoka, kako im je odgovaralo. Da bi uništili naše snove, priznali su Kesiejev gol nakon očitog prekršaja Levandovskog nad Karvahalom.

Podsetimo, Barsa sada ima 12 bodova više od Reala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA