Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se bivši direktor Cibone: Kako smo mogli da prodamo Zvezdi nešto što nije naše?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čavlović ističe da su priče oko prodaje Evrolige apsurdne i smešne

  • 11
Domagoj Čavlović Foto: MN Press

Nekadašnji hrvatski košarkaš Franjo Arapović napravio je veliku pometnju svojim izjavama da je Cibona 2014. godine prodala Evroligu Crvenoj zvezdi za 800.000 evra!

Crveno-beli su vrlo brzo izdali jedno, zatim i drugo saopštenje, poričili su da jednostavno nije moguće kupiti mesto od kluba, što je u izjavi za "Sportski žurnal" u međuvremenu potvrdio i bivši direktor Cibone Domagoj Čavlović.

- Zaista sam ostao šokiran pričom koja se pojavila u utorak oko prepuštanja mesta u Evroligi i nekakve prodaje tog mesta od strane Cibone! Apsurd te cele priče za početak je da neko može da pomisli da je Cibona mogla odrediti ko će umesto nje igrati u Evroligi - rekao je Čavlović i dodao:

- Mi jesmo napravili ogroman uspeh tada osvajanjem ABA lige, ali mnogi zaboravljaju da smo otkazali igranje jer nismo bili u mogućnosti Evroligi poslati sve potrebne papire za prijavu (finansijski izveštaj, revizijski izveštaj, finansijski plan i ugovore ka sponzorima), jer smo tada bili na rubu stečaja i o tome smo obavestili Evroligu.

- Jako mi je zasmetalo pominjanje, dovođenje u bilo kakav kontekst i bacanje u svojevrsno blato Slavena Rimca, tadašnjeg trenera, jednog prepoštenog čoveka. Ovo je sve jedna 'šuplja priča' i ne znam šta je cilj svega ovoga? Zato bih jako voleo da reaguje Evroliga, ako će uopšte reagovati na kafanske priče iz ovih naših krajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    22. mart 2023 | 12:46

    Nisu ovo kafanske "price iz nasih krajeva ", vec prljava kampanja KK Franjizan kako bi opravdali to sto im je drzava platila pola miliona za vajld kard Evrolige... Zele da kazu da smo svi isti, ali, posto nismo,. ocekujem jos 2 trofeja za lepsu stranu kosarke u Srbiju i da. magicblni Zoc od 6 mogucih za 2 sezone, ovog juna na saldu ima. jednu lepu 0...

  • 111

    22. mart 2023 | 15:58

    Gde su sad dežurni komentatori, pa da kažu da i ovaj laže... Nismo isti, shvatite. Nećete opet ništa osvojiti, samo vas lože 🤫

  • Pex

    22. mart 2023 | 17:15

    Ma gde ne znate cilj svega ovoga ... Pa mozda ne zivimo u krajevima gde jedan klub drugome nudi i prodaje evroligu, ali zivimo u krajevima gde jedan klub placa pojedinca da laze u njegovo ime, klub jeste iz vasih krajeva, u nasoj ligi ne nastupa, ne pratim vasu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA