≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Turbulencije na vrhu PLS: Železničar uz IMT vezao drugi poraz, ponovo je otvorena trka za Superligu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko će na kraju obezbediti direktan plasman u najviši rang takmičenja?

  • 0
FK Železničar, FK Mačva Foto: FK Mačva Šabac / Zoran Divljaković

Potpuno neočekivano, na pet kola do kraja ligaškog dela šampionata u Prvoj ligi Srbije dobili smo turbulencije na samom vrhu tabele. Doskora suvereni vladaoci, IMT i Železničar iz Pančeva su i u ovom kolu doživeli poraze posle kojih im se Grafičar dodatno približio i ponovo učinio trku aktivnom.

Kao što je već poznato, IMT je juče poražen od Mačve iz Šapca u Novom Beogradu potpuno neočekivano (1:3), da bi danas istu sudbinu doživeo i Železničar u Pančevu od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Utakmica je u potpunosti tekla na vodenicu Radnika od samog starta, pošto je do prednosti stigao već u 8. minutu susreta. Izjednačenje je usledilo pet minuta kasnije kada je rezultat poravnao Grgić, i taj rezultat je na semaforu stajao sve do 85. minuta kada je gost iz Sremske Mitrovice šokirao sve i odneo tri boda.

To je iskoristio Grafičar koji je ostvario vredna tri boda u meč sa gostima iz Vršca (4:2), koji je obilovao neizvesnošću. Bubanj u 25. i Ibanjez sa penala u 34. minutu su doneli sjajnu prednost domaćima u prvom poluvremenu, ali je drugo bilo još bolje.

Prvo je Vršac došao do 2:2 posle golova Ilića u 56. i Andrića u 85. minutu, da bi na kraju Grafičar odneo i ubedljivu pobedu, pošto je prvo Nedeljković ponovo vratio prednost na njihovu stranu u 88. minutu, da bi Stajić postavio konačan rezultat u nadoknadi.

U ostalim mečevima viđena su tri remija, Jedinstvo sa Uba i Sloboda iz Užica su odigrali 1:1, RFK Novi Sad i Inđija su meč završili takođe sa 1:1, dok su Zlatibor i Metalac susret odigrali bez golova.

Video: Neobična situacija: Igrač Napretka krenuo da izbaci baklju sa terena, ali mu sudija nije dozvolio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA