≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grafičar na krilima Nedeljkovića iskoristio kiks Železničara, pogodio i Luis Ibanjez

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Grafičara savladali su ekipu Vršca sa 4:2 u okviru 25. kola Prve lige Srbije

  • 0
Kosta Nedeljković, RFK Grafičar Foto: FK Crvena zvezda

Dosta bolje je tim Marka Neđića otvorio meč, i već u devetom minutu je moglo doći do promene rezultara, kada je Ivelja pogodio stativu iz izgledne šanse. Pretili su Grafosi i u nastavku, te su u 24. minutu i uspeli da dođu do prednosti.

Mateja Bubanj se sjajno snašao na ivici kaznenog prostora, izborio poziciju i vrlo preciznim udarcem pogodio uz desnu stativu. Dobru igru ljubičastih je u 34. minutu potvrdio Luis Ibanjez sa bele tačke, a prethodno je Dimitrić oboren u kaznenom prostoru posle prave minijature između protivničkih igrača.

Drugo poluvreme počelo je dosta burno, sukobom kod klupe Grafičara, nakon čega je glavni arbitar bio primoran da podeli nekoliko kartona, kako bi se strasti smirile. U nastavku je Vršac pritiskao pa je u 56. Ilić smanjio na 2:1. Ispostavilo se da je baš to falilo gostima iz Vršca, koji su "dodali gas" i uveli meč u pravu dramu. Igralo se tvrdo sa dosta prekida sve do 85. minuta, kada je Andrić pokupio odbitak i pogodio za izjednačenje.

Ipak, na scenu je stupio brzonogi desni bek Grafičara, Kosta Nedeljković, koji je prvo iskoristio gužvu u 88. minutu i pogodio za novu prednost domaćih, a onda je u nadoknadi "dirigovanim" centaršutem pronašao Stajića, koji je glavom postavio konačan rezultat.

Grafičar je ovim trijumfom došao 44. osvojenog boda i sada se nalazi na trećem mestu, sa pet bodova manje od drugoplasiranog Železničara, koji je poražen od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Sa druge strane, Vršac se nalazi na sedmom mestu sa 35. bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA