≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šmekerski potez kluba za koji nastupa Dragiša Gudelj: Ovako su pružili podršku srpskom fudbaleru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su odmah krenuli na sve moguće načine da pružaju podršku fudbaleru koji je završio u bolnici

  • 1
Dragi Gudelj, Kordoba Printskrin: Twitter / Foto: Instagram/dragigudelj

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj, ujedno i brat reprezentativca naše zemlje Nemanje, doživeo je pravu dramu tokom utakmice svoje Kordobe sa Rasing Ferolom, kada je u 11. minutu pao na terenu i ostao bez svesti. Reanimiran je, prebačen u bolnicu, dok se sada i sam javio objavom na svom Instagram profilu.

Dragiša je pred sobom imao pravu dramu, borili su mu se leakri za život i uspešno su tu bitku izvojevali. Takođe, čak se i Nemanja zahvalio putem objave na Instagramu, gde se posebno zahvaliom svim lekarima koji su se pobrinuli za njegovog brata i tako sprečili da se dogodi najgori mogući scenario.

Čak je i fudbalski klub Kordoba odmah stala u podršku svom fudbaleru, prvo su u medijima otkrili njegovo stanje i rekli da će pravovremeno izveštavati kada doktori i njima dostave potrebne informacije.

Izuzev toga, Kordoba je na svom Tviteru promenila i ime nakratko, oni su pored imena kluba stavili i zastavu Srbije, kao i jednog Orla, koji simbolizuje Gudelja, dok su naslovnu sliku promenili i stavili su natpis "Fuerza Gudelj" iliti u slobodnom prevodu "Moćni Gudelj".

FK Kordoba, Dragiša Gudelj Foto: Twitter / CordobaCF_ofi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA