Vreme čitanja: oko 1 min.

Igračice Rada dale izjave: "Pesničenja nije bilo, ona je držala bokser"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sukob je nastao u trenutku kada je igračica Požarevljanki napustila teren

  • 2
FK Rad

Foto: MN Press

Srpska fudbalska javnost ostala je šokirana nakon incidenta na meču Prve lige za žene na Adi Ciganliji, kada su fudbalerke Rada fizički napale koleginicu iz Požarevca.

Kako je "Sport Klub" preneo ranije, sukob igračica je trajao već neko vreme, još od meča Požarevca i Rada. Nakon pretnji i poruka putem Instagrama, sve je eskaliralo na meču između Požarevca i Zemuna u Beogradu, kada su N. M. i A. U, inače prvotimke kluba sa Banjice napale igračicu Požarevca S. I.

Sukob je nastao u trenutku kada je igračica Požarevljanki napustila teren.

- Gorana (kapiten Rada) je pitala da li imaju minut da popričaju, a ona je iz torbice koju je imala oko struka i na klupi, izvadila bokser. Ništa od ovog se ne bi desilo da nismo videli bokser. Nakon toga sledi moja burna reakcija, koja nije trebalo da bude takva, samo sam imala nameru da zaštitim saigračicu Goranu. S. I. i ja smo dobacivale jedna drugoj, ona je sve vreme skidala i stavljala bokser sa desne ruke. U žaru svega, prstima sam je zakačila po glavi i zbog toga bih se izvinila, jer nije bila moja namera da dođe do fizičkog kontakta - rekla je N. M, pa nastavila:

- Nisam mogla dugo da se smirim, impulsivna sam osoba, ranije nisam imala ovakve situacije, ni sa kim nisam u sukobu. Uzoran sam student i fudbaler, želim lepu i uspešnu budućnost, a ne ovakve situacije, koje mogu da utiču na moju karijeru. Na kraju su Gorana i S. I. popričale, koliko su mogle od roditelja. S. I. joj se izvinila i svako je otišao svojim putem. Izvinjavam se S. I, što sam je zakačila - zaključila je N. M.

Uz to, "Sport Klub" je naveo da su igračice suspendovane do izricanja kazne, a postupak je označen sa naznakom "hitno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoroo

    26. mart 2023 | 19:30

    Ajde da poverujemo u tu pricu,a ujedno da se postavi pitanje, sta cete vi u tom delu terena ili svlacionicevi kakva tema za razgovor tada,a sto to nije uradjeno mnogo ranije.Svako kome se oreti mora na neki nacin i da se sacuva ali nisam video da je neko povredjen od biksera..

  • Maja

    26. mart 2023 | 19:43

    Zašto onda da ispaštaju Radovke? Sramota, da izađe igračica ŽFK Požarevac sa terena pre kraja utakmice?! Zašto je napuštala teren ako nihe povređena? Zašto nosi bokser na utakmicama? I najcažnije pitanje zašto manipulacijom napasnik izigrava žrtvu i to joj se dozvoljava?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA