Vreme čitanja: oko 1 min.

PLS: Šabac i Užice su gradovi koji žive fudbal: Mačva i Sloboda "preslišali" vodeće timove prvenstva!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične rezultate su zabeležile ove dve ekipe na domaćem terenu

  • 0
FK Mačva Šabac, Železničar Pančevo Foto: FK Mačva

Prva liga Srbije će ostati neizvesna do samog kraja, što su pokazali i mečevi iz Šapca i Užica. U ova dva grada, inače dva grada sa najvećom publikom u čitavoj Prvoj ligi, "pali" su i vodeći timovi na tabeli. Mačva je na svom terenu slavila protiv Železničara iz Pančeva, dok je Sloboda savladala Grafičar.

Mačva je uspela da nastavi seriju dobrih rezultata, pošto su u prethodnom kolu slavili protiv IMT-a na gostujućem terneu, protiv trenutnog lidera na tabeli, gde su slavili sa 3:1. Sada je ekipa kraj Save uspela da odbrani i svoj "dom" protiv moćnog Železničara.

Šapčani su bili bolji rival tokom prvog poluvremena, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Tačnije, postigli su jedan pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda. Drugo poluvreme je donelo još bolju Mačvu, koja je povela preko Pavla Radunovića u 57. minutu, dok je samo 10 minuta kasnije pogodak postigao i Aleksandar Popović, jedan od najboljih desnih bekova u šampionatu. On je na taj način postavio i konačan rezultat, čime je Mačva načinila značajn korak ka opstanku u ligi.

Još jedan "fudbalski" grad je video pobedu autsajdera. Grafičar je gostovao Slobodi na stadionu "Radomir Antić" u Užicu i nije uspeo kući da ponese niti jedan bod, a sve zahvaljujući odličnom Marku Bačaninu, koji je zimus i stigao u redove Slobode.

Kao i u Šapcu, prvo poluvreme je završeno bez golova, a potom je Bačanin u 49. minut uspeo da pogodi mrežu rivala za 1:0. Samo osam minuta kasnije je Ivelja uspeo da poravna rezultat i vrati nadu Grafosima da mogu da stignu do pobede.

Međutim, ponovo je na scenu nastupio Marko Bačanin, koji je u 68. minutu postigao gol za konačnih 2:1.

Video: Najbolji momenti sa meča Mačva - Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA