≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica": Jovetić zadovoljan i uprkos porazu od Srbije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bivši napadač Partizana je mogao biti heroj svoje nacije, ali mu je Vanja Milinković Savić dva puta ukrotio udarac

  • 3

Fudbalska reprezentacija Srbije je uspela da slavi protiv Crne Gore sa 2:0 u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a rezultat je mogao biti i drugačiji, ukoliko je suditi po igri.

Upravo je Stevan Jovetić bio taj koji je mogao iskoristiti dve prilike tokom meča da postigne gol, ipak, lopta nije htela u gol. Tačnije, Vanja Milinković Savić je uspeo da ukroti oba udarca. Ipak, na kraju krajeva, Jovetić kaže da je zadovoljan viđenim.

- Iskren da budem, mislim da je ovo jedna od naših boljih utakmica. Mislim da smo odigrali odlično, u svakom segmentu. Požrtvovanje, borba, igra, šanse...Više šanse smo imali, nažalost nismo dali gol. Da smo dali prvi gol, bilo bi drugačije, morali bi da se otvore više, bilo bi prostora. Čestitam momcima, pokazali su da moćžemo da giramo sa svakim. Srbija je jedna od boljih reprezentacija, imaju ozbiljne igrače, sigurno da niej bilo lako. Opet kažem, stisli smo ih, eto... Ja se nadam da ćemo na kraju da idemo zajedno na Evropsko prvenstvo.

Jovetić smatra da je upravo taj jedan gol bio ono što je nedostajalo.

- Sigurno, da smo dali taj gol, otišli bi u drugom smeru. Ušla bi im voda u uši, bilo bi teže. Ali to je fudbal, ja verujem da će nam se vratiti. U junu imamo jednu utakmicu, protiv Mađarske, uz ovakvu publiku i ovakvu našu igru, ubeđen sam u dobar rezultat.

Za kraj, Jovetić je istakao i to da je sada Crna Gora bila znatno hrabrija u meču protiv Srbije, nego što je to bilo 2018. godine.

- Jeste, u prvoj utakmici nije bilo Savića, ja sam igrao posle dva meseca, kad je takva utakmica, mora da se igra. Nisam bio fizički spreman, ali danas sam se osećao bolje, to se videlo, krivo mi je što su iz prvog šuta na gol, dali gol. To je fudbal, negde ti da, negde uzme, ali ja verujem da će nam se vratiti protiv Mađara.

Video: Srpski navijači se umalo pobili, a onda je krupni Srbin reagovao: Izljubili se kao braća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    28. mart 2023 | 06:33

    Ajdeeeeee moglo je ali nije. Ovo ali i moglo je mnoga mnogo zeza........ vidimo se u Beogradu. Pozdravvvvvv......

  • Sebican

    28. mart 2023 | 15:03

    I G R A C CG

  • Mile

    28. mart 2023 | 00:18

    Mogli ste i bolje. Na guzove ste dobili ovu utakmicu al ajde nećemo lupati čvoke jer smo pobedili ovaj put. Al za sledeći pamet uglavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA