Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi uništio Rišaira Živkovića, Argentina slavila sa 7:0: Het-trik Lea za poluvreme ulazak među besmrtne!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetski prvaci nastavili su feštu

  • 5
Lionel Mesi, Fudbalska reprezentacija Argentine Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Argentine nastavili su sa feštom nakon Svetskog prvenstva i u drugoj utakmici koju su odigrali kao šampioni sveta. Argentina je sa 7:0 savladala Kurasao i to uz het trik Lionela Mesija za prvo poluvreme.

Bio je to novi spektakl pred 42.000 navijača na prepunom stadionu u Santjago del Esteru.

Već nakon prvih 45 minuta na semaforu je bilo 5:0. Goleadu je otvorio Lionel Mesi u 20. minutu, a pogađao je kasnije i u 33. i 37. minutu. Između Mesijevih golova u listu strelaca upisali su se Nikolas Gonzalez i Enco Fernandez.

Mesi je na ovom meču došao do jubilarnog 100. gola u dresu reprezentacije. Pre meča je bio na brojci od 99, a nakon tri gola sada je jedan od tri igrača u istoriji fudbala koji je postigao trocifreni broj golova za reprezentaciju. Mesi sada ima 102 gola, a ispred njega su samo Kristijano Ronaldo sa 122 gola za Portugaliju i Ali Dei iz Irana sa 109 golova.

Mesi i ekipa su malo spustili "gas" u drugom poluvremenu, gde je u igru ušao i Rišairo Živković, novopečeni reprezentativac ove karipske zemlje.

Rišario je pre meča pričao hrabro kako želi da pobedi Mesija i Argentinu, ali je na kraju njegova reprezentacija doživela debakl.

Do kraja meča vođstvo je povišeno. Najpre je Di Marija pogodio sa bele tačke i 78. minutu, a onda je konačan rezultat od 7:0 postavio Gonzalo Montijel.

Pogledajte i sve golove sa ove utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    29. mart 2023 | 09:31

    Argetina je preko kradje dosla do titule, a Mesi jeste dobar igrac al nije medju 5 najboljih, Ronaldo je za njega tata pogotovo sto je igrao u 3 najace lige sveta i u svakoj dao dosta golova, a ovaj se pokazao u Psg. Lako je igrati u klubu kad svi te guraju, secamo se svi najvece kradje Celsi Barselona, da ne pricam koliko su jos krali

  • Batigol

    29. mart 2023 | 09:15

    Mesi je potpuno obesmislio karijeru onog statisticara kao i fudbal uopste. Covek je pokazao da se moze doci do 800 golova u karijeri kao i do 100 golova za reprezentaciju igrajuci kao plejmejker. GOAT

  • Dm

    29. mart 2023 | 17:31

    GOAT Messi i šlag na tortu 8 zlatna za pola godine.. Messi Vanzemaljac i najbolji ikada u fudbalu i sportu od kad je sveta i veka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA