Vreme čitanja: oko 1 min.

Grafičar jači za novog Senegalca: Igrao sa Falu Folom u domovini, pa pojačao njegov bivši klub

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grafičar se nalazi na trećem mestu na tabeli Prve lige Srbije sa 44 osvojena boda

  • 0
Papi Mbao Sire Foto: FK Grafičar

Fudbaslki klub Grafičar jači je za jednog fudbalera! Naime, ugovor sa "ljubičastima" je potpisao senegalski internacionalac, Papi Mbao Sire.

Reč je o momku rođenom 2004. godine, koji nastupa na poziciji štopera, odnosno, centralnog defanzivnog igrača. Takođe, Sire je imao priliku da u senegalskoj akademiji "Afpak" nastupa zajedno sa bivšim fudbalerom Grafosa, Falu Folom, koji je pojačao francuski Rems.

Mlade defanzivac je već odradio prvi trening pod komandom Marka Neđića, a zadovoljan novim pojačanjem je i generalni direktor Grafičara, Nikola Ristanović.

- Drago nam je što nastavljamo saradnju sa akademijom Afpak iz Senegala, odakle dolazi Mbao Sire. Upravo iz ovog fudbalskog centra u tim smo svojevremeno doveli Falu Fola, koji se za kratko vreme izborio za ulogu stuba odbrane našeg tima, a potom je i ostvario rekordni transfer u francuski Rems. Verujemo da će Mbao takođe da opravda poverenje, da će da pokaže talenat i sposobnosti koje su ga i preporučile - istakao je Ristanović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by РФК ГРАФИЧАР (@rfkgraficar)

Podsetimo, Grafičar se nalazi na trećem mestu na tabeli Prve lige Srbije sa 44 osvojena boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA