Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlahović "nestao" sa Instagrama, Italijani pišu: "Verovatno je ovo razlog"

Vreme čitanja: oko 1 min.

(Ne)očekivan potez napadača Juventusa

  • 3
Dušan Vlahović, FK Juventus Foto: Profimedia/Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović "nestao" je sa Instagrama nakon derbija Serije A koji je Juventus izgubio u nedelju veče od Lacija (2:1)!

Italijanski mediji pišu da je Vlahović odlučio da suspenduje svoj nalog, a da je razlog tome verovatno to da bi se zaštitio od negativnih komentara navijača Juventusa i kritika koje bi usledile.

Vlahoviću se "na dušu" stavlja loša partija protiv Lacija u kojoj je zamenjen u 63. minutu, mada vredi pomenuti da je kompletna ekipa Juventusa podbacila u Rimu.

Takođe, srpski reprezentativac se u nedelju našao na većini naslovnih strana tamošnjih medija koji su analizirali njegovu partiju, odnosno šta je razlog tome da za Srbiju igra dobro i trese mreže, a u klubu ne.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ue grobos

    9. april 2023 | 14:14

    A samo neka mi neko kaže zašto je bio loš? Loš je bio jer nije dobio 3 lopte na utakmici!!! Isto posle kao i Milik kad je ušao! Otkad je Dibala otišao, nema ko da deli lopte…ne mogu sami Di Marija i Kostic..

  • A možda i dogodi se čudo

    10. april 2023 | 05:30

    Pa možda zato što je Juve Seria a,a reprezentacija privatna kamarila sa naredjenjem glavnog strelca,asistenta,mvp i svega ostalog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA