≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kapiten Čukaričkog: "Utakmica sa Partizanom može mnogo toga da donese"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Docić ističe da veruje da su crno-beli izašli iz krize

  • 0
Marko Docić Foto: MN Press

Nema sumnje da dobra forma kapitena Marka Docića raduje fudbalere Čukaričkog pred duel sa Partizanom, koji će biti jedan od ključnih u borbi za što bolju poziciju pred plej-of.

Brđani u utorak popodne (18.00) dočekuju Partizan i imaju dva boda više, a svima u klubu je jasno šta bi eventualan pobeda nad crno-belima donela klubu.

- Činjenica je da ćemo protiv Partizana igrati jedan od bitnijih duela u sezoni, ali takav će biti svaki do kraja takmičenja u Super ligi, naravno i Kupu Srbije. Sigurno je da ćemo biti maksimalno motivisani, uz veliki respect prema Partizanu, koji je uvek favorit. Neće nam biti lako, neće ni njima, verujem da će gledaoci imati šta da vide na Banovom brdu, ali i pored malih ekrana – kazao je kapiten Čukaričkog Marko Docić, koji je potom nastavio:

- U prvom delu sezone odigrali smo odličan meč, u kojem smo na kraju nesrećno poraženi sa 3:2. Bilo je tada dosta golova, preokreta, uzbudljivih dešavanja u završnici meča. Sada svakako očekujem malo oprezniju utakmicu, sa početnim ispitivanjem snaga. Jednostavno, ova utakmica mnogo toga može da donese.

Govorio je Docić o Partizanu biranim rečima.

- Svaki klub ponekad upadne u krizu, tako je bilo i sa Partizanom. Ali, baš sam gledao njihov poslednji meč, protiv Voždovca. Pobedili su sa 1:0, a trebalo je da bude tri ili četiri gola razike za crno-bele. Verujem da su izašli iz krize i da će igrati mnogo bolje u finišu šampionata. Znamo koliko su timski jaki, ali i kakav individualni kvalitet poseduju. Posebno u napadu, gde su Rikardo, Natho, Menig, mladi Jović, opravio se i Danilo Pantić. I oni će učiniti sve da dođu do pobede, ali će mnogo zavisiti i od nas i naše igre.

Marko Docić, FK Čukarički Foto: MN PRess

Docić je u Ivanjici zabeležio desetu asistenciju ove sezone u Super ligi Srbije, za vodeći pogodak protiv Javora, posle odličnog ubacivanja iz kornera glavom je pogodio Badamosi.

- Već sam nekokiko puta ranije to govorio, lični učinak mi apsolutno nije bitan. Ne brojim svoje asistencije ili golove, već samo bodove koje osvaja Čukarički. Ali, drago mi je da sam „razigrao“ Badamosija, on nam mnogo znači. Nadam se da će nastaviti da pogađa, nebitno da li posle mojih ili dodavanja nekog drugog saigrača – kazao je Docić.

(Telegraf.rs)

Video: Docić ponovo neumoljiv sa kreča: Kapiten Čuke duplirao vođstvo Brđana na Čairu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA