≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Partizan ide na Banovo brdo da igra utakmicu s Čukaričkim!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli se ponašaju kao da če meč da se igra, bez obzira na najave Brđana

  • 20
Fudbal Superliga Srbije Čukarički Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Fudbaleri Partizana pojaviće se na Banovom brdu kao što je i najavljeno u sredu od 18.00, kada je zakazano odigravanje odloženog meča protiv Čukaričkog, potvrđeno je Telegrafu.

Kako nam je rečeno, u Humskoj se pripremaju kao da će meč da se odigra, iako iz Čukaričkog stižu najave da neće igrati utakmicu i da će zahtevati da meč bude registrovan sa 3:0 u korist domaćina.

Podsetimo, meč između Čukaričkog i Partizana trebalo je da se odigra u utorak od 18.00. On je normalno i počeo, ali je posle svega nekoliko minuta došlo do prekida kada su Grobari ubacili baklje na teren.

Posle kraće pauze Grobari su nastavili sa ubacivanjem baklji, i faktički je meč pet puta prekidan u 20 minuta. Na kraju je odlučeno da se tribine isprazne, posle čega je došlo do sukoba navijača Partizana i Žandarmerije.

Kada je tribina sa najvatrenijim pristalicama ispražnjena, došlo je do nemira i na drugom delu tribine, iako su tamo bili umereniji navijači crno-belih. Revoltirani zbog prebijanja Grobara, počeli su da čupaju stolice i gađaju pomoćnog sudiju, nakon čega je i taj deo tribina ispražnjen.

Usledio je novi prekid i neizvesnost da li će se meč nastaviti. Čukarički je bio za nastavak, dok igrači Partizana nisu želeli da igraju odmah, a dobijali su i upozorenja od strane navijača da ne nastavljaju utakmicu.

Na kraju je glavni sudija Milan Mitić odlučio da se meč prekine i da se meč odigra 24 sata kasnije pred praznim tribinama.

Direktor Superlige Aleksandar Pivić rekao je posle prekida utakmice za Telegraf da je sudija procenio da se nisu stekli bezbednosni uslovi da se nastavi meč.

- Glavni sudija je procenio da se nisu stekli svi bezbednosni uslovi da se meč nastavi, kao i da su se igrači ohladili. Takođe, jedan od razloga je i taj što je određeni broj navijača Partizana ostao pored stadiona - rekao je Pivić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Rasprava igrača sa sudijama nakon čega su fudbaleri napustili teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    12. april 2023 | 13:07

    Juce nisu hteli da nastave zato sto su im izbacili "navijace" a sad oce pred praznim tribinama da igraju hahaha 🎪🎪🎪

  • Pandur

    12. april 2023 | 13:08

    3:0 za čuku, a ovi ako dodju, 6:0

  • Dend

    12. april 2023 | 13:13

    Ovo znači da je postignut cilj neredima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA