≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šutirali 2 penala, a navijači iza gola im skinuli gađe i pokazali zadnjice: Pogledajte šta se desilo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luda scena u Francuskoj i to u najvišem rangu fudbala

  • 1
FK Klermon, FK Anže, navijači Foto: OLIVIER CHASSIGNOLE / AFP / Profimedia

Neverovatna scena viđena je na utakmici između Klermona i Anžea u 31. kolu francuske Lige 1. Domaći tim je pobedio sa 2:1, iako je gubio sa 1:0 od 28. minuta goolom Hunoua.

Preokret je došao vrlo brzo. Samo pet minuta kasnije Grežon Kijei je postigao gol sa bele tačke, da bi šest minuta kasnije Mohamed Čam postigao gol za konačnih 2:1, takođe sa bele tačke.

Ono što je posebno "zapalo za oko" svima, jeste ponašanje grupice gostujućih navijača, koji su bili na tribini iza gola, gde su igrači Klermona šutirali penale.

Oni su se kolektivno dogovorili da kod prvog pokušaju da dekoncentrišu rivala tako što će skinuti gaće i okrenuti zadnjice.

Međutim, nije se dao zbuniti Kijei, koji je vrlo sigurno izveo najstrožu kaznu.

Šest minuta kasnije videli smo novi penal za domaćine, a ovoga puta su gostujući navijači bili umereniji, te je samo jedan skinuo gaće i pokazao zadnjicu.

To je umalo dalo rezultata, jer je Mohamed Čam vrlo loše šutnuo, sporo i po sredini gola, ali je i to bilo dovoljno, jer golman gostujuće ekipe nije uspeo bolje da reaguje i da nogom spreči da lopta uđe u mrežu.

Pogledajte u videu i oba penala koja su izveli igrači Klermona i reakciju navijača:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Definitiva mente

    18. april 2023 | 00:28

    Definitivno neka pravila za navijače na stadionima,iz godine u godinu su sve gori i sve vise prelaze svaku moguću granicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA