Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo u problemu, traži se njegovo hapšenje zbog onog sramnog poteza

Vreme čitanja: oko 1 min.

S druge strane Disciplinska komisija lige ga nije kaznila

  • 4
kristijano ronaldo Foto: twitter/M30Xtra

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo našao se u problemu posle nedavnog sramotnog gesta, jer izvesni advokat iz Saudijske Arabije traži njegovo hapšenje i deportaciju!

Ronaldo je nakon nedavnog meča između Al Nasra i Al Hilala izgubio živce i uhvatio se za međunožje, kada su navijači rivalskog tima skandiralimime Lionela Mesija, a izvesni advokat Nouf Bin Ahmed je pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova Saudijske Arabije da interveniše.

- Ovo se smatra zločinom. Nečasne radnje učinjene u javnosti spadaju u krivično delo koje podrazumeva hapšenje i deportaciju ako ih počini stranac - rekao je advokat, prenose svetski mediji.

Hiljade Arapa osudilo je Ronaldovo ponašanje na društvenim mrežama, najviše zbog toga što je taj gest napravljen tokom Ramazana.

S druge strane, Disciplinska komisija tamošnje lige je odlučila da ne kazni Ronalda, jer se snimak ovog poteza pojavio samo na društvenim mrežama, odnosno nije ga zabeležila kamera zvaničnog "brodkastera."

Podsetimo, Ronaldo je nedavno bio u centru pažnje i zbog toga što se otkrilo kako je za telefonski broj nekadašnje članice grupe "Pusiket Dols" dao porše upola cene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. april 2023 | 07:21

    Колико неко мора бити јадан да би плаћао да дође до одређене женске особе а камоли да буде са њом. Већина спортиста није богата они само имају много новаца...

  • Bilja

    28. april 2023 | 02:56

    Ostavite čoveka više na miru..samo pričate loše o najboljem 💪🏽🔥❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA