Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvardiola iskren: "Daleko smo od titula, ali sam ponosan na sve što smo uradili"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester siti ima šansu da osvoji "triplu krunu"

  • 0
Pep Gvardiola, Mančester Siti Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je ponosan na rezultate u dosadašnjem delu sezone, prenose britanski mediji.

Mančester junajted je u subotu izborio plasman u finale FA kupa pobedom protiv Šefilda. "Građani" će u finalu trećeg juna igrati protiv gradskog rivala Mančester junajteda. Mančester siti će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Reala, a u Premijer ligi se nalazi na drugom mestu na tabeli sa pet bodova manje i dve utakmice manje od prvoplasiranog Arsenala.

Mančester siti ima šansu da osvoji "triplu krunu", a to je do sada uspelo samo Mančester junajtedu 1999. godine.

- Ne moraju navijači Mančester junajteda da se plaše, mi smo komšije. Komšije su uvek dobre jedne prema drugima - rekao je Gvardiola.

Mančester siti će za dva dana na svom terenu dočekati Arsenal u meču 33. kola Premijer lige.

- Još smo daleko od titula, deplasirano je stoga o tome govoriti ovoga trenutka. U ovih šest godina, koliko vodim Siti, gubili smo u završnim fazama takmičenja, u finalu LŠ ili polufinalu FA kupa. Ali, ponosan sam na sve što smo moji saradnici i ja uradili. Naravno, osvojili smo Premijer ligu. Inače bi verovatno ovde bio neki drugi menadžer. Znam da analiziram ekipu i šta nam sve treba da budemo na željenom nivou u završnici sezone - rekao je Gvardiola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA