Vreme čitanja: oko 1 min.

Vazura i Terzić na svojim mestima u loži, nema Vučelića, a tu je i čovek koga je malo ko očekivao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je već i matematički odbranila titule, i naredne sezone će igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona

  • 6

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde od 18.30 na stadionu u Humskoj igraju 170. večiti derbi, u okviru drugog kola "plej-ofa" Superlige Srbije.

Ipak, meč se igra u "tišini", s obzirom na to da je navijačima onemogućeno da budu na tribinama, usled kazne koju je dobio Partizan. Ipak, meč u svečanoj loži stadiona Partizana prate funkcioneri dva kluba.

Potpuno očekivano, na stadionu su čelni ljudi Crvene zvezde, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, a uz njih su tu i Nikola Nikodijević i Marko Petrović. Sa druge strane, iz tabora crno-belih, tu je generalni direktor Miloš Vazura, ali je pomalo iznenađujuće da u loži nema predsednika crno-belih, Milorada Vučelića, koji već nekoliko mečeva nije na stadionu.

Takođe, malo ko je mogao da očekuje da će se u svečanoj loži naći gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, koji ne krije da je veliki navijač Crvene zvezde, a tome svedoče i njegove objave na društvenim mrežama.

Podsetimo, Zvezda je već i matematički odbranila titule, i naredne sezone će igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Tužan snimak sa Partizanovog stadiona pred početak 170. večitog derbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA