Vreme čitanja: oko 2 min.

"Derbi bez publike je sramota, nek se stidi onaj ko nije bio motivisan za utakmicu": Borjan oštar posle remija

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kapiten Zvezde je dao poprilično oštru izjavu, gde nije baš jasno na koga je mislio

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su odigrali bez golova u 170. Večitom derbiju u Superligi Srbije. Posle 90 minuta fudbala i nekoliko šansi, mreže su mirovale i tako su već sumornu Humsku bez navijača učinili još sumornijom.

Zvezda ima za čim da žali, u samom finišu utakmcie su pogodili stativu, ali, mogli su crveno-beli i da prime gol tokom većeg dela utakmice, gde je na neki način heroj bio Milan Borjan koji je zaustavio svaki udarac njihovog protivnika.

- To mi je posao da branim sve što ide ka golu, derbi kao derbi bez publike je katastrofa, najveća utakmcia u našem fudbalu bez publike je sramna. Tako je bilo, prvo poluvreme smo odigrali dobro, drugo slabije, falila je sredina, ali generalno dobro, nismo izgubili utakmicu u sezoni, što je bitno, ali trebalo je da pobedimo - rekao je Borjan, koji je potom imao i nekoliko reči o motivaciji pred ovaj meč.

- Ne treba motivacija, derbi je. Motivacija mora da postoji, to svi znaju, taj koji nije bio motivisan, treba da ga bude sramota. On ne zna šta znači derbi, ne zna šta znači ova utakmica našem klubu. Moraš da pobediš ovde.

Nije želeo Borjan da otkrije da li je na nekog posebno mislio za motivaciju, a istakao je i da vidi gde je bio problem njegove ekipe.

- Ne bih rekao tako, jednostavno, umor, trenirali smo jako. Dosta su nam misli na tom Kupu, da osvojimo Duplu krunu i ove godine, malo je teško, ali derbi je derbi i moraš biti motivisan. Čestitao bih Partizanu, ali i mojim momcima, najbitnije da nismo primili gol.

Na kraju, Borjan je govorio i o činjenici da je Zvezda osvojila titulu šest kola pre kraja.

- Zvezda pokazuje da raste iz godine u godinu, da je pravi klub, organizovan klub i to se pokazuje na terneu. Mi smo uzeli titulu šest kola pre kraja, što pokazuje da imamo odličnu ekipu i da se dobro radi, treba da nastavimo ovako, čekaju nas izazovi u narednoj sezoni, ali idemo da pobedimo i da Zvzedu vratimo gde je mesto, a to je Liga šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević priznao da je derbi bio loš: Kao da nismo ni igrali! Da je neko dao gol promenilo bi tok

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoxiNS

    26. april 2023 | 22:10

    Zali Boze vremena koje sam proveo gledajuci derbi. Svaki put se zeznem i kazem sebi 'Ovo je poslednji put' i i onda se opet zeznem. Treba da se stidite igre koju prikazujete. Za vas je bre livada i neka poljana, a ne stadion i publika.

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    26. april 2023 | 21:28

    Bez publike ste kao macva- kolubara

  • Boki

    26. april 2023 | 21:57

    Jak derbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA