Vreme čitanja: oko 3 min.

"Falilo je gladi kod mojih fudbalera, voleo bih da Anćeloti trenira Zvezdu": Milojević pričao o svom dolasku

Vreme čitanja: oko 3 min.

Trener Zvezde je ukazao i na probleme svoje ekipe

  • 8

Odigran je još jedan Večiti derbi, 170. po redu, a i još jedan poprilično bled bez golova, ali i bez želje. Zvezda i Partizan su sada otišli i korak dalje, pa čak ni publike nije bilo u Humskoj, što je samo doprinelo onako tmurnoj atmosferi.

Ne može se reći da ekipe nisu imale svoje prilike, ali nekako, lopta nije htela u gol ni na jednoj ni na drugoj strani.

Upravo o tome je govorio i Miloš Milojević, trener Zvezde, koji je rekao da je dosta toga falilo na ovom meču.

- Pre svega, zahvaljujem se Partizanu na fer i korektnoj igri, bilo je muški i čvrsto sa obe strane, dosta sadržajno. Mislim da je falio pogodak da otvori utakmicu da otvori na jednu ili drugu stranu, bilo bi drugačije, ovako... Iz dosta prilika na obe strane, nije bilo golova, dosta je šturo za derbi, nema publike, nema golova, nekako utisak praznine u meni. S druge strane, nema puno stvari koje mogu da zamerim, sem toga da smo mogli još jače u drugom poluvremenu da nastavimo sve iz prvog, nekako kao da smo osetili nadmoć i zaspali na tome, onda je Partizan imao par dobrih prilika - rekao je Milojević, koji je potom otkrio i šta je krasilo Partizan ovde.

- Nije neki alibi, ali Partizan je jedna ekipa sa dobrim pojedincima koja prolazi kroz težak period i jedna ekipa koja realtivno više odgovoara da igra protiv ekipe sa više poseda, oni to mogu u Ligi samo protiv nas. Stalno kad su imali prilike za kontra-napad u Evropi i ovde, rešavali su u svoju korist. Tako su selektirani, dobro smo delovali na te njihove kontre sem dva puta kad nisam bio zadovoljan. Falilo je strasti i gladi u očima mojih igrača.

Već se neko vreme pominje i promena na klupi Crvene zvezde i odlazak Miloša Milojevića, a on je i sam to prokomentarisao.

- Pa ja to gledam kao jedan proces koji je u svakom klubu, klub kao što je Crvena zvezda, tim traži bolje igrače i traži bolje trenere. Ono što ja znam, što sam ponovio, ja sam i danas i dalje na ovoj klupi, ako to bude do 30. juna ili 15. maja, ne razmišljam o tome. Kad sam se opredelio na ovo, bio sam svestan da jednostavno ljudi koji vode klub odlučuju o tome. Ja kao navijač Zvezde želim sve najbolje. Voleo bih da nas trenira Anćeloti, ja bih samo sedeo u loži i aplaudirao, on garantuje titule u TOP 5 liga, nemam problem s tim. Ja se bavim stvarima što nismo dobili danas, kako da dobijemo Čukarički, kako da igraom u Kupu, time se bavim.

Na kraju, Milojević je ukazao i na detalje koji mogu biti prevaga u budućnosti.

- Pa kažem, par igrača koji su malo oštri, treba da budu oštriji i odlučniji, Ivanić nekad ne mora sam da završi, malo finoće kod Viga, probili smo taj bok. Kao što su oni nas mučili, tako smo i mi njih. Detalji, to je vrhunski fudbal, to vam treba za top utakmice i Evropu u utakmicama sa slabijim protivnikom to prolazi bez detalja, ovakve utakmice odlučuju detalji.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević priznao da je derbi bio loš: Kao da nismo ni igrali! Da je neko dao gol promenilo bi tok

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordjevic Bec

    26. april 2023 | 21:26

    E moj treneru☝️Nije te sramota da te golman spassva protiv raspalog tima komme da nije sudija bi Bio pro dnu🙄😤Navala nula do jutra nebi dali gol ☝️😤😤Nemas hrabrosti da zamenis tzv.zvezde.SRAMOTAA😤

  • Kole

    26. april 2023 | 21:21

    Trener za nižerazredne lige.

  • Milan

    26. april 2023 | 23:01

    E vidis, zato Zvezda trazi trenera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA