Duljaj otkrio novinarima: "Posle derbija me zvao Darijo Srna, rekao je da imamo fantastičnog igrača"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Trener crno-belih istakao da je fudbaler iz Malija zapao za oko sportskom direktoru Šahtjora

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su na 170. večitom derbiju bez golova, a moglo je da ih bude da su igrači oba tima koristili šanse i bili koncentrisaniji u završnici.

Prvu veliku šansu propustio je Fuseni Dijabate, koji je imao veliku priliku u prvom poluvremenu kada je prebacio gol u situaciji gde je teže promašiti.

Igrao je Dijabate na drugačijoj poziciji od one na koju su navijači crno-belih navikli, jer je prebačen više u sredinu i preuzeo je ulogu plejmejkera.

Ali, i pored promašene šanse, Dijabate je zapao za oko sportskom direktoru Šahtjora, Dariju Srni.

Legendarni hrvatski fudbaler, a sada direktor giganta iz Ukrajine, veliki je prijatelj trenera Partizana Igora Duljaja, koji je otkrio novinarima da se čuo sa Srnom posle derbija, koji je posebno pohvalio fudbalera iz Malija.

- Posle meča sam se čuo sa Darijom Srnom, bila je jedna naša ekipa u Kijevu koja je gledala derbi. Rekao mi je da je fantastičan igrač. Preneo sam Dijabateu pohvale od Darija Srne - otkrio je Duljaj novinarima na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Video: Zavarničilo na poluvremenu Večitog derbija: Dragović i Vujačić u klinču, Borjan dotrčao sa svog gola

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA