Vreme čitanja: oko 2 min.

Vujačić govorio o problemima Partizana: "Situacija je teška, sve je palo na nas"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žele svi da što pre zaborave ovaj derbi u "tužnoj" atmosferi, s obzirom na to dasu osim golova, izostali i navijači na tribinama

  • 0

Video: Vujačić o osnovnom problemu u igri Partizana: Jako je teško trenutno, sve je palo na nas

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde remizirali su rezultatom 0:0 u 170. večitom derbiju, u okviru drugog kola "plej-ofa" Superlige Srbije.

Žele svi da što pre zaborave ovaj derbi u "tužnoj" atmosferi, s obzirom na to dasu osim golova, izostali i navijači na tribinama, a svoje utiske nakon meča izneo je defanzivac Partizana, Igor Vujačić.

- Evo i sad sam rekao, kada stvorimo ovoliko šansi, moramo da postignemo gol. Ostaje žal, jer nam je mnogo značila ova utakmica, i derbi kao derbi znači mnogo za nas. Moram oda poradimo na realizaciji jer nas to koči, i to ne samo u ovoj utakmici nego i u prethodnim. Taj nedostatak sreće moramo da zaslužimo radom na treningu. Tako da, nadam se da ćemo biti efikasniji u ovih preostalih pet kola - počeo je Vujačić.

FK Partizan - FK Crvena zvezda derbi 170 Foto: MN Press/Marko Metlaš

Istakao je defanzivac da je ekipa u vrlo teškoj situaciji.

- Dosta smo i osporavani ove sezone, i zapali smo u neku situaciju... Jako je teško trenutno i sve je na nas palo, ne znam šta bih vam rekao, osim toga da je teško i da moramo da radimo i postižemo golove, ukoliko želimo da pobedimo utakmicu.

Ipak, veruje Vujačić da Partizan i dalje može do drugog mesta.

- Jako je teško, ali kad bih vam rekao da ne verujem, lagao bih vas. Ima još pet utakmica, to je još 15 bodova u opticaju, tako da ćemo se boriti dok god ima matematičke šanse.

FK Partizan - FK Crvena zvezda derbi 170 Foto: Mileta Mirčetić

Svesni su crno-beli situacije, ali kako ističe iskusni defanzivac, sami se moraju "izvući".

- Ne znam šta bih vam rekao. Ne bih ulazio u neku dubiozu ovih naših problema, jednostavno, teška je situacija i moramo biti iskreni i suočiti se sa problemom. Kako smo upali u ovu situaciju, tako se moramo i izvaditi iz nje.

Može se reći da je Partizan bio konkretniji rival.

- Dobro smo odradili analizu, ali opet, kada znate da vam samo pobeda igra, i da vas samo pobeda drži u "životu", tako smo se i postavili od samog početka meča. Tokom cele utakmice mogu reći da smo dobro radili defanzivu, ali eto, imali smo i par propusta. Hvala Bogu, ovog puta nismo kažnjeni za te propuste, tako da sa te strane moramo biti zadovoljni što njismo primili gol.

FK Partizan - FK Crvena zvezda derbi 170 Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Odigrali su crno-beli još jedan solidan derbi.

- Sigurno da nam znači da smo protiv njih odigrali dobru utakmicu. Ipak, kao što znate, mi uvek protiv njih igramo dobro, ali nikako nas neće ta realizacija i da krunišemo tu, u nekim momentima, bolju igru od njih. Uvek ili nekako nesrećno izgubimo, ili je bod u pitanju kao danas.

(Telegraf.rs)

Video: Urošević: Situacija na tabeli nije sjajna, ali idemo da izvučemo najviše što možemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA