≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizarna izjava Zvezdine legende o masakru u Srbiji: "Pola tima je ranije imalo oružje, nekad su i pucali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rumun je imao baš zanimljivu izjavu

  • 13
Miodrag Belodedić Foto: MN press

Čitava Srbija je zavijena u crno zbog dva masakra u jako kratkom periodu. Jedan se dogodio na Vračaru, drugi u Mladenovcu, što je odjeknulo i širom sveta. O dešavanjima je govorio i Miodrag Belodedić, legendarni fudbaler Crvene zvezde.

On je u svojoj domovini govorio o masakru, gde je dao i veoma bizarnu izjavu, u kojoj je uporedio vreme sa onim kada je on nastupao za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio i KEŠ 1991. godine, što je najveći fudbalski uspeh u istoriji regiona.

Belodedić je otkrio da su u "njegovo vreme" i fudbaleri nosili oružje.

- Srbi su ratnički narod. Kada sam bio u Zvezdi, više od polovine ekipe je imalo oružje. Ponekad bi, kad dobijemo neku utakmicu, pojedinci izvadili pušku i počeli da pucaju. Iz čiste zabave, to im je bio način da slave. Imali su oružje. Dešavalo se i da su pucali jedni na druge. Bio je jedan Binić, koji je igrao na desnoj strani. On je jednom prilikom došao sa torbom punom oružja u svlačionicu i pokazao nam kako puca... Bilo je to neverovatno i ludo vreme u Srbiji. I naravno, bilo je veoma opasno - rekao je Belodedić uživo u programu.

(Telegraf.rs)

Video: Ljupko Petrović o tome kako je prodrmao ekipu pričom da će Belodedića i Binića da vrati za Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    6. maj 2023 | 15:21

    A sta je to reko sto nije istina, pa je bizarno?

  • YYY

    6. maj 2023 | 15:42

    I šta ne tu sad bizarno?

  • Veteran

    6. maj 2023 | 16:03

    Ništa čudno za to vreme,Binić je bio Arkanov saradnik,a ovaj Belodedić odrastao kod Čaušeskua,gde se išlo na vešanje ako pukneš "prangijom" na nekom veselju!🤐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA