Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović ostao bez pobede protiv Spartaka: Subotičani završili sa devetoricom, Mladost GAT i dalje poslednja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogli su fudbaleri iz Novog Sada opasno da se približe sigurnoj zoni

  • 0

Fudbaleri Mladosti GAT remizirali su sa Spartakom iz Subotice u utakmici 34. kola plej-aut faze Superlige, čime su se zadržali na poslednjem mestu na tabeli na tri runde do kraja - 1:1 (0:0).

Imao je tim Nenada Lalatovića lepu šansu da se opasno približi sigurnoj zoni, ali to ipak nije iskoristio. U 57. minutu je Milić iskoristio lepu asistenciju sjajnog i mladog Jovana Mituljikića, čime su Novosađani došli do početnog vođstva.

Delovalo je da će Mladost GAT da odoli na radost svog trenera, ali je usledila velika greška odbrane koju je u 84. minutu iskoristio Ado i postavio konačan rezultat, ali to nije bio kraj drami.

Prvo je u 89. minutu posle konsultacije sa VAR-om Šimura isključen, mada je prvobitno sviran penal uz žuti karton za Japanca. Umesto toga, lopta je izvučena van kaznenog prostora, a ovaj poslat na tuširanje.

Potom je Spartak ostao bez još jednog igrača nakon oštrog starta Bugarina u petom minutu nadoknade.

Ovo je inače šesti meč Mladosti GAT bez poraza, ali su i dalje poslednji sa 28 bodova, tri boda više ima Javor koji je van zone ispadanja. Spšartak je sada na 11. poziciji sa 32 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: U prethodnim mečevima su po nas bili kobni bivši igrači Partizana, a i u Novom Pazaru ih ima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA