≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna odluka Partizana: Markoviću, Jojiću i Obradoviću zabranjen ulaz na stadion i u Teleoptik

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trio nekoliko puta prolongirao naplatu dugovanja, sve do ovog proleća, posle čega se Uprava odlučila na radikalne poteze

  • 45
Lazar Marković, MIloš Jojić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Čudne se stvari dešavaju u Partizanu, to više nije nikakva novost na dnevnom nivou, ali u Humskoj su izgleda rešili da pomere granice i to u negativnom smislu.

Kako Telegraf saznaje, nekadašnjim polaznicima škole crno-belih u Humskoj, kasnije prvotimcima u dva mandata – Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabranjen je ulaz u sportski centar Teleoptik, ali i u službene prostorije kluba na stadionu u Humskoj.

Razlog verovatno leži u činjenici da pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli da potpišu reprogam dugovanja, koji su inače potpisivali nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence.

Ovoga puta to nije bio slučaj, sva trojica fudbalera su odbila sporazum o odlaganju, a onda su ljudi iz kluba odlučili da primene radikalne mere, te je obezbeđenju u sportskom centru u Zemunu javljeno da Marković, Jojić i Obradović više ne mogu da kroče tamo gde su praktično odrasli i “porasli”.

Telegraf je stupio u kontekt sa nekima od navedenih fudbalera i potvrđeno nam je da su dobili zabranu ulaska u “Zemunelo”, no, nisu javno želeli da se oglašavaju.

Kako bilo, možda je i ovaj potez zapravo oličenje stanja očaja koje trenutno vlada u Partizanu, više nisu dobrodošli ni oni od kojih je klub nekad nešto zaradio, dobio, koji su nešto osvojili i, gle čuda, odlučili da igraju, a da ne oproste svoju platu u 21. veku...

(Z. Ivković)

Video: "Mora malo da se podvikne": Duljaj o taktici protiv Radničkog 1923

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccxy

    22. maj 2023 | 13:32

    Sramota, tražite sve do zadnjeg dinara sa kamatom i to sto pre

  • Dzo

    22. maj 2023 | 13:29

    Dokle vise Vazura i Vuceli da nas unistavaju

  • Burek

    22. maj 2023 | 13:50

    Ma najbolje da im stalno opraštaju dugove... Podrška za igrače !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA