Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Luković pred odlučujući dvoboj kadeta: "Gledamo samo sebe, verujem u pozitivan ishod"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci poslednja prepreka

  • 0
FSS Šurbatović i Nedimović Foto: MN Press

Kadetsku reprezentaciju Srbije očekuje presudan izazov u borbi za četvrtfinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, pošto će sa Španijom igrati odlučujući meč trećeg kola grupne faze. Utakmica je na programu u sredu u 17 časova.

Nakon početnog poraza od Slovenije (2:4) naša selekcija je golovima Maksimovića i Cvetkovića savladala Italiju (2:0) i tako ostala u trci za jedno od dva mesta u narednoj fazi takmičenja.

Selektor Aleksandar Luković  istakao je da je tim spreman i motivisan pred meč sa Španijom.

- Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi poslednji trening pred ovaj susret, gde ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu - prokomentarisao je Luković, a zatim dodao:

- Gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod - zaključio je Luković

U istom terminu svoj meč odigraće upravo dve pomenute reprezentacije. Naši igrači moraju da osluškuju dešavanja i sa drugog stadiona.

Računica je za sada koliko toliko jasna. U slučaju poraza Slovenaca pobedom izabranici Aleksandra Lukovića sigurno idu dalje, dok će im u slučaju trijumfa pomenutog tima biti potrebna pobeda sa više golova razlike. Čak i remi bi Srbiju odveo u četvrtfinale ako Italija savlada svog rivala, dok bi poraz ostavio minimalne šanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA