Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan velikan zainteresovan za srpskog čuvara mreže: Bivši golman Čuke pred tranfserom karijere

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegove igre u MLS-u se ozbiljno prate

  • 0
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Kada je Đorđe Petrović iz Čukaričkog otišao put MLS-a, mnogi su se zapitali da li je napravio grešku. Polako je čekao svoju šansu, dobio ju je i iskoristio na pravi način. Ustalio se na golu svog Nju Ingland Revolušna, a i privukao je interes velikog broja klubova.

Petrović je stigao u Nju Ingland u aprilu 2022. godine, kada su Brđani od njegovog transfera zaradili 900.000 evra. Nije dugo čekao da postane prvi golman svog tima, a sve je to u prvi mah privuklo Mančester junajted, koji je tražio zamenu za Davida De Heu.

Listi zainteresovanih se sada pridružila i portugalska Benfika, čija prošlost sa golmanima dovoljno govori. Ekipa iz Lisabona je stvorila "zveri" poput Edersona i Jana Oblaka, što Srbina samo može "pogurati" ka Portugaliji.

Benfika trenutno na svom golu ima iskusnog Grka, Vlahodimosa, ali je pitanje časa kada će i on odlučiti da promeni sredinu. Upravo tu "Orlovi" vide priliku da ugrabe srpskog golmana i tako se pobrinu za svoju budućnost.

Petrovićeva trenutna vrednost na tržištu iznosi 3.500.000 evra, prema transfermarktu.

(Telegraf.rs)

Video: Promašena prilika: Radnički zamalo za +2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA