≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Ognjen Vranješ prihvatio ponudu Partizana, od naredne sedmice u Humskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivac bi u ponedeljak trebalo da stigne u Beograd na preglede završne pregovore sa čelnicima iz Humske

  • 38
Ognjen Vranješ Foto: Virginie Lefour / Zuma Press / Profimedia

Kako je Telegraf najavio pre sedam dana, prvi fudbaler koji će u letnjem prelasznom roku obući dres Partizana je – Ognjen Vranješ (32). Centralni defanzivac je okončao sve obaveze prema turskom Hataju i u Humsku stiže kao slobodan fudbaler.

Detalji angažmana Vranješa su u načelu dogovoreni, jer se sa posrednicima u transferu razgovaralo već duže vreme, i prema okvirnom planu fudbaler će u Beograd na završne pregovore, preglede i potpis ugovora stići u ponedeljak, dok bi zvanično predstavljanje trebalo da se dogodi u sredu ili četvrtak.

Bilo je isprva “zatezanja” prilikom pregovora, jer ni sam igrač nije bio siguran da li želi u četvrtoplasirani tim u Superligi Srbije, koji će u kvalifikacije za Ligu konferencija krenuti od trećeg kola, no, vremenom su stavovi “otopili”, te je konačni dogovor na pomolu.

Ognjen Vranješ Vranješ u opremi Zvezde Foto: MN Press

Pisali smo već, do tragedije u Turskoj koju je izbegao pukom srećom zbog povrede, Vranješ je mahom standardan u Hataju (na nekoliko mečeva I kapiten ekipe), a pre pomenutog kliuba je branio boje Borca iz Banjaluke, Crvene zvezde (Napredak i Šerif pozajmice), Krasnodara, Alanije iz Vladikakvkaza, Elazigspora, Gazijantepa, Sportinga iz Hihona, Toma, Anderlehta, Šarlroe, te AEK iz Atine gde je možda ostavio i najbolji utisak.

Vranješ je u jednom periodu bio i standardni član selekcije Bosne i Hercegovine, a njegov dolazak u Partizan će verovatno značiti i odlazak nekoga od aktuelnih defanzivaca (najpre Siniše Saničanina), izuzimajući mladog Mihajla Ilića, koji je tek zakoračio na fudbalsku scenu.

(Telegraf.rs)

Video: "Mora malo da se podvikne": Duljaj o taktici protiv Radničkog 1923

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA