≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako sam ja problem, to je lako rešiti": Duljaj sumirao utiske o sezoni Partizana i govorio o budućnosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener crno-belih kaže da će sve biti poznato naredne sedmice

  • 7

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac (2:1) u poslednjoj utakmici sezone u Superligi na stadionu u Humskoj.

Trener Igor Duljaj je posle meča sumirao utiske pre svega o meču, a onda i o čitavoj sezoni.

- Mogu jednim delom da budem zadovoljan. Posle prva dva gola, imali smo šanse da damo i treći i četvrti. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi, to mora da se poštuje. Oni žele da igraju, da nastave tim putem. U drugom poluvremenu sam ubacio mlade, da vidim kako mogu da izgledaju, da ih uporedim sa momcima iz Voždovca. Ali rivali imaju prakse, a naši nisu imali sreću da odigraju dosta utakmica. Ovom prilikom čestitam Stjepanoviću na debiju. Pohvalio bih Voždovac, sedam mladih u prvih 11.

Naravno, nije zadovoljan celokupnim učinkom.

- Jedan ciklus je završen, nekoliko puta sam ponovio da ne možemo da budemo zadovoljni da budemo četvrti, treći, drugi... Partizan teži da bude prvi, ovo što se dogodilo se dogodilo. Videćemo sledeće nedelje dublju analizu, posle toga ćemo videti kako i šta dalje.

Da li bi nešto bilo drugačije da je došao ranije?

- Prošlost ne mogu da vratim. Da sam došao ranije možda bi nešto bilo drugačije, možda i ne bi, ali činjenica je da smo u dosta utakmica imali nepovoljnije rezultate u odnosu na prikazanu igru, stvarali smo dosta šansi.

Pohvale su otišle na račun mladih igrača.

- Ja bih uvek voleo i uvek sam apostrofirao da volim mlade igrače, dobre igrače. Ti mladi igrači treba da rastu sa iskusnim igračima koji će umeti da ih vode. I mi kada smo ulazili u Partizan imali smo starije koji su nas učili šta je Partizan, kako treba da se poštuje klub, kako treba da se ponašamo.

Iako su pravili greške, Duljaj im ne zamera.

- Stjepanović je odigrao sasvim dobro, videla se želja i kod Baždara i Petkovića. Pravili su neke male greške koji nisu morali, ali to je mladost, ja im ne zameram. Moraju što pre da promene nešto u svojoj glavi.

Svestan je da je bilo pada u igri na kraju.

- Veoma prosto. U pitanju su mladi igrači koji nisu imali minutažu ranije i prostor...

A potom je progovorio o svojoj budućnosti.

- Oko moje budućnosti ćemo videti sledeće nedelje. Biće sastanak, dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan sa četvrtim, trećim, drugim mestom? Ne... Nama je da znamo u kojim smo bili okolnostima, ne postoji alibi. Ako postoji moja odgovornost, ja sam spreman da je prihvatim. Ako sam ja problem, to je lako rešiti. 

(Telegraf.rs)

Video: Kakav promašaj Rikarda: Da li mu je ovo najveći u karijeri?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odlazi

    27. maj 2023 | 21:41

    Jesi majstore problem.i ti si na spisku izdajnika koji je minirao partizan..znas kad i sta pa zato >Putuj..i ne okreci se..

  • Aks

    28. maj 2023 | 00:15

    Svi koji su posredno i neposredno saradjivali sa ovom upravom su problem.

  • Posmatrač

    27. maj 2023 | 22:28

    Pop Cira @ Strašna situacija je kod njih: medjusobna optuživanja, uvrede, sumnjičenja... Po njima, izdajnici su i Tumba, Bjeka, Jojić, Sanićanin... Slušaju svog ideologa, a taj, svojim nastupima, unosi razdor u Partizan i nanosi više štete od bilo kog Zvezdaša

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA