Vreme čitanja: oko 1 min.

Dupla proslava titule u Minhenu: Uz pivo se veselila i reprezentativka Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim dramatične završnice sezone kod muškaraca i dame Bajerna u nedelju su obezbedile titulu

  • 1
Jovana Damnjanović Foto: MN Press / Marko Metlaš

Da je Minhen grad fudbala potvrđeno je prethodnog vikenda. I to ne samo u onoj praćenijoj muškoj Bundesligi već i kod dama.

Fudbaleri Bajerna dočekali su kiks Borusije Dortmund i u subotu pobedom nad Kelnom od 2:1 osvojili jedanaestu titulu u nizu.

Dan kasnije i devojke su ponizile ekipu Potsdama i pobedom od 11:1 iza sebe ostavile finalistkinje Lige šampiona tim Volfsburga. Kod dva gola učestvovala je i jedna od najboljih srpskih fudbalerki Jovana Damnjanović i tako je doprinela osvajanju petog pehara nacionalnog prvaka.

Upravo se ona zajedno sa ostalim saigračicama pridružila zakazanoj proslavi muških kolega. Čini se da je Jovana bila jedna od najveselijih na balkonu pa je tako uz pivo proslavila veliku uspeh.

Bivša fudbalerka Perspektive i Crvene zvezde već je osvajala pehar u Budnesligi sa Volfsburgom 2014. godine i sadašnjim timom 2021. godine. Tokom karijere nastupala je i za Sand, a od 2017. je u Bajernu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA