≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od Čempionšipa za Tedića: Venzdej u ludoj završnici produžetaka srušio Barnsli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvarna završnica poslednjeg meča plej-ofa u Engleskoj Ligi 1

  • 0
Šefild Venzdej - Njukasl Foto: Tanjug/AP

Triler finiš plej-ofa za popunu Čempionšipa priredili su nam Šefild Venzdej i Barnsli na čuvenom "Vembliju", ali nakon više od dva sata borbe promociju su obezbedile Sove - 1:0.

Tvrd meč čitavim tokom susreta timovi su priredili svojim pristalicama, međutim za nijansu je bolje delovala ekipa iz Južnog Jorkšira.

Pošto nakon 90 minuta pobednika nije bilo pristupilo se produžecima. Postigao je Venzdej gol u 106. minutu preko Voksa, međutim posle obilnog slavlja igrači su ugledali zastavicu pomoćnog arbitra i pogodak je poništen. Nastavio je trećeplasirani tim iz ligaškog dela sezone u istom ritmu i u završnici i kada su svi mislili da će duel odlučiti penali drugačije je smatrao Vindas.

Gregori je uputio centaršut, a nekadašnji fudbaler Rendžersa i Vigana glavom probušio mrežu Barnslija.

Uspeh Šefilda dobija potpuno novu dimenziju ako se ima u vidu da je prvi meč polufinala plej-ofa pripao njihovom rivalu Piterborou rezultatom 4:0, nakon čega su u revanšu preko penala uspeli da naprave istorijski "kambek".

Za poraženi tim prvo poluvreme je odigrao Slobodan Tedić, pozajmljeni fudbaler Mančester sitija i nekadašnji igrač Čukaričkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA