≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnik je opstao u Superligi Srbije: Grafičar nije mogao do iznenađenja, navijači sa bakljama uleteli na teren

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnik je tako uspeo da obezbedi igranje u Superligi Srbije i naredne sezone, nakon što je prvi meč u Beogradu završen bez pobednika, rezultatom 1:1

  • 1
FK Radnik Surdulica Printscreen: ArenaSport 1 Premium

Fudbaleri Radnika iz Surdulice i naredne sezone će se takmičiti u elitnom rangu srpskog fudbala, pošto su u drugom meču baraža za Superligu Srbije savladali Grafičar sa 2:0.

Surduličani su na domaćem terenu pokazali da zaslužuju da ostanu u eliti, a već u finišu prvog poluvremena moglo se naslutiti da će Radnik doći do trijumfa.

Igrao se 40. minut, kada je Novak Simović pokazao na belu tačku u korist Radnika, što je uspešno relaizovao Andrija Radulović, koji je inače ranije nastupao upravo za Grafičar.

Bolje su domaći delovali i u drugom poluvremenu, što su potvrdili sa nekoliko dobrih prilika, ali je raspoložen na golu gostiju bio Ivan Guteša, koji je u par navrata "spašavao" "ljubičaste".

Ipak, u samom finišu susreta, Milan Makarić je potvrdio trijumf i opstanak Surduličana, kada je uspeo da "pobegne" Luisu Ibanjezu i po zemlji smesti loptu u bliži ugao, uz samu stativu.

Radnik je tako uspeo da obezbedi igranje u Superligi Srbije i naredne sezone, nakon što je prvi meč u Beogradu završen bez pobednika, rezultatom 1:1. Odmah po završetku meča, usledio je "stampedo" navijača, koji su sa bakljama i dimovima uleteli na teren kako bi proslavili opstanak.

Video: Radnik je opstao u Superligi Srbije, navijači sa bakljama uleteli na teren

(Telegraf.rs)

Video: Grafičar u finišu ostao bez pobede u prvom meču baraža za Superligu: Odluka pada u Surdulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA