≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Stopiran transfer Ognjena Vranješa u Partizan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog tenzije koja se stvorila posle poruka navijača sa južne tribine i izjava igrača iz prošlosti, crno-beli ipak traže drugo rešenje

  • 25
Ognjen Vranješ Foto: Matteo Cogliati / AFP / Profimedia

Od transfera Ognjena Vranješa u Partizan u ovom momentu – nema ništa. Zbog halabuke koja se protekle sedmice podigla kada je obelodanjeno da je defanzivac pred potpisom sa crno-belima, u Humskoj su “sabrali dva i dva” i rešili da odustanu, jer već imaju tenzičan odnosa sa navijačima, koji su na meču sa Voždovcem pokazali jasno negodovanje zbog mogućeg angažovanja bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Vranješ je trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedeljka, promocija je bila planirana za sredinu nedelje, jer je u načelu sve bilo dogovoreno i u tome je učestvovao jedan član sportskog sektora (ime poznato redakciji), iako ostatak kluba nije imao saglasje o angažovanju iskusnog igrača.

Međutim, situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača sa južne tribine, u kojima su jasno poručili da ne žele fudbalera u klubu, što je u trenutku zaustavilo ceo proces.

Jer, svesni su u Humskoj da je iza kluba očajna sezona, da je propuštena velika prilika da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona i da su navijači slovom protiv Uprave još od prošlog leta i eliminacije od AEK-a iz Larnake, te da bi dolazak Vranješa samo dolio ulje na vatru i dodatno podigao tenzije.

U međuvremenu i sam igrač je preko posrednika iz jedne beogradske medijske kuće izdao saopštenje, negirajući da je u prošlosti vređao, potom ušao i u verbalnu raspravu preko društvenih mreža sa bvšim kapitenom Bojanom Ostojićem, ne birajući reči što je možda još više uticalo na konačnu odluku o odustrajanju.

Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu iz Humske, na kraju je generalni direktor Miloš Vazura preuzeo obavezu na sebe i javio Vranješu protekle nedelje da Partizan u ovom momentu ipak ne može da ga angažuje, pa su se crno-beli okrenuli drugim rešenjima.

(Z. Ivković)

Video: Lola Smiljanić najavio kraj karijere na Karaburmi: "Drago mi je što završavam ovde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    5. jun 2023 | 12:49

    Mustafa, Ozegovic, Djurdjevic. Pa sta bi vam hvalilo i Ognjena da uzmete? Vi ste klub bez stida i srama, vi ste klub koji nema mana😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Vlfokfr

    5. jun 2023 | 12:50

    Vladimir Stojkovic, Ozegovic? Sale Mutavi?

  • dovla

    5. jun 2023 | 12:58

    Naravno navijaci vode klub,strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA